Öltözködjünk

Egy mérettel karcsúbbnak mutat a homokóra-fürdőruha

Idén nyáron már a strandon is viselhetjük a sztárok kedvenc ruháját. Fogyókúra nélkül.
Kép: The Sun
Kép: The Sun

Az Alexander McQueen által még 2009-ben megalkotott homokóraruha tavaly ősszel robbant be igazán a divatba, miután Stella McCartney átvette a dizájnt, és az általa tervezett homokóramodelleket a nőiesen telt Kate Winslet több ízben is viselte a vörös szőnyegen, de rajta kívül többek között Liv Tyler, Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian és Kylie Minogue is viselt hasonló ruhát.

A holmi trükkje, hogy oldalra fekete betétek vagy sötétebb anyagminták kerülnek, az eleje és a hátulja pedig világosabb, így a derekat optikailag vékonyabbnak, a melleket és a csípőt pedig formásabbnak és tökéletesen arányosnak mutatja.

A homokóraruha „lakossági” változatához azóta már a legtöbb tömegdivatmárkánál hozzájuthatunk. Idén nyárra pedig a brit Asda előrukkolt a homokóra-fürdőruhával is. A dressz lényegében ugyanazon az elven működik, mint az alkalmi verzió, leszámítva, hogy ez jellegénél fogva csupán a mell-derék vonalában karcsúsít, a csípőt már szabadon hagyja. A gyártó ígérete szerint azonban még így is legalább egy mérettel karcsúbbnak mutat, ami némileg megkönnyíti azoknak a nőknek a dolgát, akik fogyókúra nélkül szeretnének formásabbnak tűnni a strandon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top