Öltözködjünk

Ebben adnánk férjhez Anistont és Jolie-t

Esküvői ruhákat válogattunk az ex- és a leendő Brad Pittnének, persze kizárólag a legújabb és legtrendibb kollekciókból.

A hírek szerint idén nyáron Angelina Jolie és Brad Pitt összeházasodnak, de a filmszínész egykori neje, Jennifer Aniston is hozzámegy jelenlegi párjához, Justin Theroux-hoz. A közelgő sztáresküvők egyik legizgalmasabb kérdése pedig természetesen az, hogy milyen ruhát visel majd a menyasszony.

Ebben adnánk férjhez Anistont és Jolie-t

 

Ebben adnánk férjhez Anistont és Jolie-t

 

 

Elképzelhető, hogy a világhírű arák személyre szabottan terveztetnek maguknak ruhát, mint ahogy az is, hogy valamelyik luxusdivatház legfrissebb kollekciójából választanak. Mi most ez utóbbi lehetőséget alapul véve elképzeltük, miben adnánk férjhez Anistont és Jolie-t.

Aniston, a klasszikus 

 

Lévén, hogy a hétköznapokban és a vörös szőnyegen sem a szélsőségek jellemzik a stílusát, ezért Jennifer Anistonról feltételezhető, hogy az esküvőjén klasszikusabb, világos színű ruhát visel majd. Mivel a színésznő görög származású, és az esküvőre lapértesülések szerint apja szülőhelyén, Kréta szigetén kerül majd sor, ideális lehetne számára ez a görögös Carolina Herrera-selyemruha.

 

Carolina Herrera
Carolina Herrera

 

Claire Pettibone
Claire Pettibone

 

Abban az esetben, ha a sztármenyasszonyok – például Kate Moss, Lily Allen – körében már tavaly népszerű, de idén is divatos vintage irányzathoz csatlakozna, választhatná ezt a húszas éveket idéző modellt Claire Pettibone kollekciójából.

A rövid menyasszonyi ruhák is mennek idén, tehát abban sem lenne semmi meglepő, ha Aniston egy ilyen vagy ehhez hasonló darab mellett tenné le a voksát, mint a bal oldali képen látható Amsale-ruha.

Amsale
Amsale

 

Reem Acra
Reem Acra

 

Abban az esetben viszont, ha nem tud dönteni a rövid és a hosszú fazon között, még mindig választhatja a részben áttetsző szoknyarésszel készült Reem Acra-ruhát.

Angel Sanchez
Angel Sanchez

 

Oscar de la Renta
Oscar de la Renta

 

Persze nem kizárt az sem, hogy az általában inkább szolidan öltözködő sztár az esküvőjén valami feltűnőbbel rukkol elő. Tőle szokatlan, ugyanakkor elegáns választás lenne  például ez  tollakkal díszített modell Angel Sancheztől, vagy akár Oscar de la Renta virágos kreációja.

Jolie, a bevállalós

 

A divatszakértők véleménye is igencsak megoszlik arról, hogy a színésznő vajon fehér ruhát választ-e majd, vagy inkább valamilyen szokatlan árnyalatot. Amennyiben a fehér szín mellett dönt, még mindig lehet merész, például ebben a maszkulin szabásvonalú, Carolina Herrerától való esküvői kosztümben, melyet fátyol helyett óriási kalap egészít ki.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

 

Temperley
Temperley

 

 

Finom, ugyanakkor karakteres darab ez az arany tónusú, gyöngyökkel díszített, lágy esésű Temperley-modell, mely a szó szoros és átvitt értelmében is kiemelné Angelina tartását és nőiességét.

A kínai származású Vera Wang új kollekciójával a tradicionális kínai esküvőiruha-színt, a pirosat szeretné a nyugati kultúrában is elterjeszteni. Simán elképzelhető, hogy Jolie az első menyasszonyok között lesz, akik bevállalják a műkorcsolyázóból lett divatguru egyik szupertrendi, piros esküvői ruháját, például ezt a drámai, magas nyakú modellt.

Vera Wang
Vera Wang

 

Romona Keveza
Romona Keveza

 

 

New York egyik legfelkapottabb esküvőiruha-tervezője, Romona Keveza azokra az arákra is gondolt, akik legszívesebben dominának öltöznének az esküvőjükre. Persze menyasszony legyen a talpán, aki hitelesen tudja viselni ezt a ruhát. Angelinának menne.

A színésznő első esküvőjén, 1996-ban fekete ruhát viselt, melynek hátuljára állítólag a saját vérével írta fel akkori vőlegénye, Jonny Lee Miller nevét. Bár az a házassága nem jött be, ettől még a legkevésbé sem kizárt, hogy ezúttal is sötét menyasszonyi ruhát választ.

Vera Wang
Vera Wang

 

Ines di Santo
Ines di Santo

 

 

Így például ezt a dáliaárnyalatú, tüllkreációt Vera Wangtól, vagy épp ezt a vintage stílusú, hímzett feketét Ines di Santo kollekciójából, melyet – tudatosan vagy sem, de – egy Angelinára igencsak hasonlító modell mutatott be a kifutón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top