Öltözködjünk

Modell lesz a Beckham bébi

Beckhamék kislánya már azelőtt divatikon lesz, mielőtt önállóan fel tudna venni egy ruhát.
Divatikonok
Divatikonok

Úgy tűnik, Harper Seven Beckham nem kerülheti el a sorsát. A világ egyik legmenőbb családjába született, Victoria pár hetes kora óta divatkiegészítő gyanánt cipeli magával, a babaméretben kapható legtrendibb dizájnerruhákat hordja, sőt édesanyja már elnevezett róla egy táskát is. Most, alig 9 hónaposan pedig máris modellmunkát ajánlanak neki.

Nagy-Britannia egyik legjelentősebb babaholmikat árusító cége, a My 1st Years nyílt levelet tett közzé Facebook-oldalán, illetve több brit lapban, melyet egyenesen az olvasni még nem tudó Harper Sevennek címeztek. „A szüleid mindketten divatikonok, ezért semmi okod rá, hogy ne kezdd meg a saját karriered a divatvilágban, már ilyen fiatalon. Amióta nem egész egy éve feltűntél a nyilvánosság előtt, tudjuk, hogy kifogástalan a stílusod és az ízlésed. Épp ezért te vagy az első számú választottunk” – írták.

A levélben a cég közölte, hogy hajlandók jelentős összeget fizetni Beckhaméknek, amennyiben hozzájárulnak, hogy Harper legyen következő kampányuk arca.

A Beckham szülők egyelőre még nem reagáltak az ajánlatra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top