Öltözködjünk

Platform és éktalp – a szezon kikerülhetetlen cipőtrendjei

Aki igazán divatos akar lenni idén, annak néhány centivel a föld fölött kell járnia. Visszatértek a vastag talpú cipők.

Úgy tűnik, megállíthatatlanul haladunk afelé, hogy az utoljára a kilencvenes években trendi vasalótalpak, holdjárók és csótányroppantók visszatérjenek a divatba. Szerencsére azonban az irányzat idén még az említetteknél szolidabb formában jelentkezik, aminek örülhetünk, hiszen ezek a lábbelik nagyságrendekkel kényelmesebbek, mint a hagyományos magas sarkú cipők, ugyanakkor kevés kivétellel szinte bármilyen holmihoz illenek, amihez egyébként is magassarkút húznánk. 

Fontos megjegyezni, hogy a szűk szabású, testhezálló ruhákhoz, nadrágokhoz csak a platformtalpú tűsarkúk, vagy legfeljebb a nagyon karcsúsított éktalpú cipők mennek, a bővebb, lágy esésű holmikhoz viszont választhatunk szélesebb, bumfordibb talpú modellt is, legalábbis ha az alkalomnak egyébként megfelel.

A magas, vastag talp kényelme annyiban csalóka lehet, hogy biztonságosabbnak is hisszük, mint amilyen valójában. Bár egy átlagos magassarkúnál ezek sem veszélyesebbek, viszont attól, hogy nem fájdul meg bennük a lábunk, azért ne tévesszük őket össze egy edzőcipővel! Tehát ha a például busz után futsz benne, nézz a lábad elé, ha pedig kirándulni indulsz, még a legstabilabb éktalp helyett is válassz inkább lapos lábbelit!

Most pedig következnek a szerintünk legtutibb magas talpú cipők, hazánkban is elérhető márkák aktuális kollekcióiból. Kattints a galériára! 

 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top