Öltözködjünk

Kiakadtak az anyukák a nekik szóló divatbemutatón

Attól, hogy egy nő már anyuka, miért kellene másképp öltözködnie, mint azoknak a nőknek, akiknek még nincs gyermekük?!

Kikérik maguknak az anyukák a nekik szóló divatbemutatótFebruárban a New York-i divathéten – a rangos esemény történetében először – direkt anyukáknak szóló divatbemutatót tartanak. A show-n a szervezők ígérete szerint kizárólag olyan modellek lépnek majd a kifutóra, akiknek van már gyermekük, és olyan kényelmes, praktikus, ugyanakkor csinos kreációkat mutatnak be, melyek passzolnak az anyák stílusához és életmódjához.

A kezdeményezés nem váltott ki osztatlan elragadtatást: az interneten egyre több anyuka kéri ki magának a feltételezést, hogy ilyen divatbemutatóra egyáltalán szükség van. A legtöbben azzal érvelnek, hogy attól, hogy anyák lettek, még továbbra is ugyanúgy nők, mint a gyermekeik születése előtt, a nekik rendezendő divatbemutató viszont mintha azt akarná üzenni, hogy a divatvilág tulajdonképpen már leírta őket, nekik csupán egyetlen divatshow jár „anyukás” ruhákkal, az összes többi bemutató pedig a gyermektelen nőknek szól.

Te változtattál/változtatnál az öltözködési stílusodon a gyermeked születése után?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top