Öltözködjünk

Konyharuhába öltöztet Versace jövőre

A második Versace for H&M kollekcióról készült fotókat látva különösebben nem sajnáljuk, hogy hazánkban ezeket a cuccokat nem lehet majd kapni.

Mint arról korábban már hírt adtunk, Donatella Versace egy második kollekciót is tervezett a H&M számára, mely január 19-től vásárolható meg. A kollekció nem kerül azonban a boltokba, kizárólag a márka internetes áruházából lesz rendelhető, mely egyelőre – többek között – Magyarországra sem szállít. 

Gyümölcsökbe öltöztet Versace jövőre

 

A második kollekció jóval kevésbé harsány, mint a novemberben boltokba került első eresztés volt. A női holmikat a rózsaszín, a világoskék, a fehér és az arany színek uralják, illetve több ruhán és kiegészítőn is visszaköszön ugyanaz a konyharuhára, vagy legfeljebb köténykére illő, gyümölcsös-lepkés minta.  

Gyümölcsökbe öltöztet Versace jövőre

 

A férfiak valamivel jobban jártak: a kollekció nekik készült fele javarészt sokoldalúan variálható, fekete, kék és fehér színű holmikból áll. Gyümölcsök és lepkék helyett pedig a Versace divatház egyik klasszikus motívuma, a görög minta tér vissza több modellen is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top