Öltözködjünk

Versace újabb kollekciót tervez a H&M-nek

A viszonylag elérhető árú, ám ennek megfelelően lebutított dizájnerruhák hívei örülhetnek: két hónapot sem kell már várni a második Versace for H&M kollekcióra.

Donatella Versace még egy kollekciót tervezett a H&M-nekA WWD divatmagazin információi szerint a második kollekció, melyet Donatella Versace állítólag személyesen tervezett a svéd H&M számára, már készenlétben áll, és január 19-től megvásárolható. Hozzájutni azonban valamivel bonyolultabb lesz, mint az e hónap közepén boltokba került első eresztéshez.

A kollekció darabjainak megszerzéséhez ugyan nem kell majd órákon át sorban állni és kézitusát vívni a többi vásárlóval, viszont tanácsos Németországban, Hollandiában, Dániában, Svédországban, Norvégiában vagy az Egyesült Királyságban élni, vagy minimum rendelkezni egy ott élő ismerőssel. Az új kollekció ugyanis valamilyen érthetetlen oknál fogva kizárólag a H&M internetes áruházából lesz rendelhető, mely egyelőre csak a felsorolt országokba szállít.

A második kollekcióról ezen felül annyit lehet még tudni, hogy tavaszi-nyári holmikból áll majd: lenge ruhákra, szoknyákra, sortokra, bikinikre és szandálokra egész biztosan számíthatunk, melyeket tarka gyümölcsmotívumok és az arany szín uralnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top