Öltözködjünk

A nők többsége retteg az egyforma ruháktól

Egy friss felmérés szerint a nők 80 százaléka tart attól, hogy szembejön vele egy ugyanolyan ruha, amilyet épp ő is visel.

A nők többsége retteg az egyforma ruháktólEgy brit internetes áruház megbízásából készült kutatásból kiderült, hogy minden negyedik nővel előfordult már, hogy például a munkahelyén vagy épp egy szórakozóhelyen, baráti összejövetelen egy másik nő ugyanolyan ruhában jelent meg, mint amilyenben ő maga. A megkérdezettek több mint háromnegyede bevallotta, hogy egyenesen retteg az ilyen kínos szituációktól.

Az érintettek 41 százaléka úgy nyilatkozott, hogy egy udvarias műmosollyal reagálta le a helyzetet, 18 százalékuk fejében viszont megfordult, hogy valamilyen módon megrongálja a másik nő ruháját. 

A válaszadók 16 százaléka eleve igyekszik elkerülni a kellemetlen szituációt, ennek érdekében a ruháit mindig átalakítja egy kicsit, feldobja és egyben egyedivé teszi valamilyen kreatív megoldással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top