Öltözködjünk

Kate Moss húga is szupermodell lesz?

A szupermodell féltestvérének a szükséges testmagasságon kívül mindene megvan ahhoz, hogy profi modell válhasson belőle. Ráadásul még növésben van...
Lottie Moss

Lottie Moss

Kép: The Gloss 

A 13 éves Lottie Moss nővére júliusi esküvőjén olyannyira kitűnt légies szépségével a koszorúslányok közül, hogy a lapok azonnal pedzegetni kezdték: komoly jövője lehet neki is a modellszakmában.Kate Moss húga is szupermodell lesz?

A kamaszlányról most napvilágot látott egy kifejezetten ígéretes fotósorozat, melyet a neves brit fotográfus, Andrea Carter Bowman készített. A lányt állítólag már több élvonalbeli modellügynökségtől is megkeresték, ám édesanyja 14 éves koráig nem engedi neki, hogy modellmunkákat vállaljon.

Lottie kétségkívül feltűnően szép és üde jelenség, egyelőre azonban alacsonynak számít, és kérdéses, hogy végül eléri-e majd a profi modellek számára előírt 170 centi feletti testmagasságot. Igaz ugyanakkor, hogy Kate is a maga 168 centijével csinált modellkarriert…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top