Öltözködjünk

Újabb őrület: gyerekruhában járnak a sztárok

A legújabb divatőrület követői felnőtt nő létükre gyerekruha-kollekciókból vett darabokkal turbózzák fel öltözékeiket. Mert megtehetik.

Azzal, hogy gyerekruhát hordanak, azt szeretnék demonstrálni, hogy annyira vékonyak, hogy simán rájuk mennek a gyerekek, illetve tinilányok számára készült holmik.

Az irányzat hívei legszívesebben a neves divattervezők gyerekkollekcióiból válogatnak, az elmúlt hónapokban különösen népszerűnek számított köreikben Stella McCartney, a GAP Kids számára készült kollekciója. A nők leginkább olyan darabokat választanak, melyek akár egy felnőtt ruhakollekcióba is beleillenének, épp csak méretben kisebbek annál.

 

Carla Bruni-Sarkozy Stella McCarney gyerekkabátot viselt
Carla Bruni-Sarkozy Stella McCartney gyerekkabátot viselt nem sokkal terhessége előtt 

 

A trend követői között olyan hírességeket is találunk, mint Kate Moss, a francia first lady, Carla Bruni-Sarkozy vagy Kristin Chenoweth amerikai színész-énekesnő, de Stella McCartney maga is szívesen hordja saját tervezésű gyerekruháit. Szerinted ciki vagy menő?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top