Öltözködjünk

Gyerekeknek tervez ruhákat Victoria Beckham

Beckhamné hamarosan tovább építi divatbirodalmát: érkezik az első gyerekruha-kollekciója.

Gyerekruhákat tervez Victoria BeckhamAz immár négygyermekes Victoria Beckhamet annyira inspirálja az anyaság, hogy ezután nemcsak felnőtt nőket, hanem gyerekeket is szeretne öltöztetni. Az első gyerekruhaterveit állítólag már a nyáron papírra vetette, amikor újszülött kislányával a nyilvánosságtól visszavonulva szülési szabadságát töltötte.

Egy, a Beckham családhoz közel álló forrás az egyik brit bulvárlapnak úgy nyilatkozott, hogy Victoria kislány- és fiúruhákban egyaránt gondolkodik, praktikus, ugyanakkor vidám kreációkat képzel el, melyekben a saját gyerekeit is szívesen járatná. A kollekció ötletéért David is lelkesedik, és maximálisan támogatja nejét a megvalósításban.

Hogy mikor kerülhet boltokba Beckhamné első gyerekruha-kollekciója, azt egyelőre nem tudni pontosan, de könnyen elképzelhető, hogy a trendkövető anyukák már jövő ősszel talpig Victoria Beckhambe öltöztethetik csemetéiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top