Öltözködjünk

Szégyent hoz nővérére Pippa Middleton?

Míg konszolidált nővére a stílusikonná válás útján halad, egyre inkább úgy tűnik, hogy Pippa viszont a szexszimbólum státuszra pályázik.

Május végi bugyivillantása ugyan még a véletlenre volt fogható, mostanában azonban nem lehet nem észrevenni, hogy Pippa egyre merészebben öltözködik. Vilmos herceg sógornője néhány hónappal ezelőtt még gyakrabban járt nadrágban, mint szoknyában, mélyen dekoltált ruhát vagy felsőrészt pedig szinte sohasem viselt, újabban viszont mind többet mutat meg a testéből.

A
A „régi” Pippa

 

A londoni divathéten viselt ruhájában például alig úszta meg az újabb villantást, múlt hétvégén pedig egy jótékonysági rendezvényen jelent meg egy alul ugyan villantásbiztos, felül viszont alaposan kivágott, piros estélyiben. A brit sajtónak ez utóbbi már sok volt: szerintük Pippa új stílusával szégyent hoz nővérére és Vilmos hercegre. Azzal érvelnek, hogy azok után, hogy rokonságba került a királyi családdal, illene visszafogottabban öltözködnie.

Az
Az „új” Pippa

 

Tény ugyanakkor, hogy Pippa egy kifejezetten csinos és igencsak jól szituált fiatal nő, aki az elmúlt hónapokban ráadásul jelentős népszerűségre tett szert. Teljesen érthető tehát, ha kihasználja az adottságait és a lehetőségeit, a stílusa pedig még így is messze van a közönségestől.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top