Öltözködjünk

Rihannát támadják az állatvédők

Az énekesnő eredeti strucctollakkal díszített ruhában jelent meg parfümjének londoni bemutatóján. Az állatvédők felháborodtak.

Rihannát támadják az állatvédők“Rihanna más tulajdonát rabolta el, melyet jelen esetben az eredeti, jogos tulajdonos hátából tépkedtek ki” – fogalmazott a PETA állatvédő szervezet szóvivője, Sandra Smiley. A szóvivő felhívta a figyelmet arra a tényre is, hogy a sztár előszeretettel visel állati bőr, illetve szőrme felhasználásával készült holmikat, mostantól pedig a strucctollat is felírhatja a listájára.

A divatipari termékekhez használt madártollakat gyakran élő kopasztás során, brutálisan tépkedik ki a szerencsétlen sorsú csirkékből, libákból, emukból vagy épp struccokból, iszonyatos kínokat, vérző sebeket okozva ezzel a madaraknak.

“Reméljük, hogy Rihanna, aki maga is megtapasztalta már, hogy milyen erőszak áldozatává válni, megnyitja végre a szívét és megértőbb lesz mások szenvedéseivel kapcsolatban” – utalt Smiley arra az esetre, amikor az énekesnőt 2009-ben akkori barátja, Chris Brown brutálisan megverte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top