Öltözködjünk

A pizsamából elegáns viselet lesz?

Rachel Roy amerikai divattervező néhány napja pizsamában jelent meg a vörös szőnyegen. Nem őrült meg, csak jó példát akart mutatni.

A pizsamából elegáns viselet lesz?A kreátor a One Day című film New York-i premierjére pizsamát húzott, Manolo Blahnik luxuscipővel. A meglehetősen szokatlan összeállítással saját bevallása szerint nem provokálni akart, hanem üzenetet közvetíteni a saját lányának, valamint minden lánynak és asszonynak.

„Van egy 11 éves lányom, és meg akartam mutatni, hogy a divatban bátran vállalhatunk kockázatokat, a divat szórakoztató, és történeteket mesélhetünk el vele” – magyarázta Roy az eset kapcsán adott sajtónyilatkozatában, ahol elárulta azt is, hogy aznapi szettjéből a lábbeli volt meg először, ahhoz választotta a pizsamát.

„A stílus egyfajta gondolkodásmód. Az önbizalomról szól. Ha nincs elég önbizalmad, stílusod is nehezen lesz, mert a kettő együtt jár” – foglalta össze filozófiáját a tervezőnő egy Twitter-bejegyzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top