Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint a Middleton lányok!

A brit Debenhams áruház piacra dobja Kate és Pippa eddigi legnépszerűbb ruháinak mását. Viszonylag megfizethető áron.

A minikollekcióban Pippa koszorúslányruhájának és az esküvői fogadáson viselt smaragdzöld estélyijének replika változata, egy Kate menyasszonyi ruhája által ihletett fekete koktélruha, valamint – hogy a gyerekek se maradjanak ki a jóból – egy ahhoz hasonló kislányruha is található, amilyet a hercegnő kis koszorúslányai viseltek.

A brit divatcég azért rukkolt elő a kollekcióval, mivel a vásárlók hónapok óta folyamatosan keresik náluk a Kate és Pippa által viselt kreációkhoz hasonló modelleket. A ruhák elsőként a Debenhams Oxford Street-i áruházában lesznek kaphatók, az érdeklődés azonban már most akkora irántuk, hogy azoknak, akik szeretnék megkaparintani valamely darabot, várólistára kell feliratkozniuk.

Öltözz úgy, mint a Middleton lányok!

 

Öltözz úgy, mint a Middleton lányok!

 

Öltözz úgy, mint a Middleton lányok!

 

A kollekció legolcsóbb darabja a – mérettől függően – 48–52 fontért, azaz 15–16 000 forintért megvásárolható kislányruha lesz, míg a legdrágább a felnőtt koszorúslányruha, melyet 170 fontért, azaz nagyjából 54 000 forintért vihetnek haza azok, akik Pippát szeretnék utánozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top