Öltözködjünk

A sírköveket cserélte ékszerre a hónap tervezője

Nincs tárgy, amiből ne lehetne ékszeralapanyag. A makktól a tengerisün tüskéjéig mindent felhasznál. Bemutatjuk a WAMP augusztusi kiemelt dizájnerét.
A hónap tervezőjével vasárnap a WAMP-on is találkozhatsz! Reggeltől várnak mindenkit az Erzsébet téren. Az időjósok szerint meleg lesz, úgyhogy ne hagyd ki!

Noha Gajcsi Blanka papír szerint szobrász, tavaly október óta trükkös ékszereivel van jelen a WAMP-on.
A tengeri sün tüskéje fülbevalóban, a vaddisznók kedvenc lakomája (makk) ezüstbe zárva értelmeződik újjá kezei alatt. Dolgozott Zoób Katinak a Zsolnay-ékszerkollekción, de készített síremléket is.

A sírköveket cserélte ékszerre a hónap tervezője

Készít ékszereket csak ezüstből, de sokkal jellemzőbb, hogy ezüstbe foglal általa izgalmasnak gondolt dolgokat, mint egzotikus magokat, terméseket, tengeri herkentyűket, vagy akár fűszereket. Ezekből készülnek a fülbevalók, a gyűrűk és a medálok. Emellett raku technikával agyagból készít kerámiagyöngyöket. Először Pécsen, a pécsváradi kerámiagyárban találkozott úgynevezett „earthpearl” gyöngyökkel, aztán megismerkedett az alkotóval, és egy idő után már maga készített saját, egyedi formájú elemeket ékszereihez a gyárban. Legnagyobb vágya, hogy egyszer legyen egy jól felszerelt, saját műhelye.

Kattints rá, nyomtasd ki és irány a Wamp!
Kattints rá, nyomtasd ki és irány a Wamp!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top