Öltözködjünk

10 farmernadrág, ami minden nőnek megvolt

A farmer soha nem megy ki a divatból, de a trendek, valamint az ízlésed és a testalkatod is változnak az évek folyamán. A farmernadrágok pedig – ha nem vigyázol – egyre csak gyűlnek. Íme a 10 alaptípus, ami jó eséllyel a te ruhásszekrényedben is megtalálható.

10 farmernadrág, ami minden nőnek megvolt1. Alapfarmer

Se nem túl szűk, se nem túl bő, nem a legtrendibb, de nem is divatjamúlt, amolyan arany középutas modell. Hétköznapokra, ha az alkalom nem kíván meg elegánsabb öltözéket, a lehető legkockázatmentesebb választás. Szinte bármivel felveheted, nem tudsz vele nagyot hibázni.

2. Kényelmes farmer

Bejáratott, komfortos, kissé slampos darab. Akkor bújsz bele, amikor valami kényelmeset szeretnél felvenni, de a melegítőnadrág már kevés.

3. Régi farmer

Megviselt, kopott, kitérdesedett darab, itt-ott szakadt, a szárai feslettek. Nem valószínű, hogy valaha még felveszed, de nincs is szíved eldobni, elvégre egykor a kedvenc, legtöbbet hordott farmerod volt. Azért néz ki így.

4. Nagyobb farmer

Akkor vásároltad, amikor néhány kilóval több voltál, mint most. Arra az esetre őrizgeted, ha újból felszaladna néhány kiló.


5. Kisebb farmer

A másik véglet: az aktuális méretednél egy vagy több számmal kisebb darab. Akkor vetted, amikor vékonyabb voltál, vagy esetleg abban a reményben, hogy „majd belefogysz”.

6. Skinny farmer

Az évek óta múlni nem akaró skinny farmer divatnak te is behódoltál. Függetlenül attól, hogy jól áll-e vagy sem, a kötelező cicafarmer a te szekrényedben is ott figyel, legalább egy példányban.

7. Alkalmi farmer

Bulikra, illetve olyan összejövetelekre, ahová nem kell szabályosan kiöltözni, megfelelő választás lehet egy látványosabb és/vagy elegánsabb felsőrész, farmernadrággal kombinálva. Persze ez alatt nem egy hétköznapokban agyonhordott darabot értünk, hanem egy direkt ilyen alkalmakra tartogatott, mutatós és jó állapotú darabot.

8. Farmer lapos cipőhöz

Az a darab, amit úgy hajtottál fel, hogy lapos cipőben ne húzd a földön. Magas sarkúval viszont olyan hatást kelt, mintha kinőtted volna, ezért azzal nem ajánlatos hordani.

9. Farmer magas sarkú cipőhöz

Az előző típus „testvére”: az a modell, ami sikkesen eltakarja a magas sarkú cipődet, és közvetlenül a föld fölött végződik, épp csak annyival, hogy ne lépj bele.

10. Trendi farmer

Ide sorolhatók például a trapéz, a magas derekú, a színes, a fiús szabású, vagy épp a gyárilag agyonkoptatott farmernadrágjaid. Mind-mind egy elmúlt vagy múlóban lévő trend „maradványai”, melyek előbb vagy utóbb úgyis visszatérnek a divatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top