Öltözködjünk

Légy a strand királynője!

Nemcsak az idei nyár kötelező strandkellékeit mutatjuk be neked, de hasznos tanácsokkal is ellátunk, mire lesz szükséged, ha a partra indulsz.

Légy a strand királynője!Szexi fürdőruci

Akár bikini, egyrészes vagy trikini fazon mellett döntesz, most nyáron óriási színskálából válogathatsz, hogy milyen fürdőruciban szeretnéd süttetni a hasad a vízparton. Az élénk színek nagyon menők, főleg a kék, a lime-zöld, a barna és a pink izgalmas változatai. Ha mintás darabot szeretnél, különböző geometriai mintákkal tarkított bikinikkel idén gyakran találkozhatsz, csak vigyázz, olyat válassz, ami előnyös számodra. Inkább egy kis vadságra vágysz? Vadássz magadnak állatmintás és szafaristílusú fürdőruhát, melyet divatos fejkendővel viselj a parton.

Bájos kalap

Nemcsak véd a káros napsugaraktól, de nagyon trendi is az óriási kalap. Ha a színes változatra voksolsz, ügyelj arra, hogy a fürdőrucid árnyalatával harmonizáljon. Viszont az egyszerű szalmakalap majdnem minden fazonhoz passzol. Ha romantikus alkat vagy, szerezz be egy masnival díszített darabot. Elbűvölően bájos leszel!

Flip-flop-mánia

Tündökölj a strandon Cosmo bikiniben! Válassz a 3-féle színű, pöttyös bikinik közül!

Ezen a nyáron a Cosmo pöttyös bikinijében hűsölhetsz a strandon!

A Cosmopolitan magazin júliusi számát most pink, türkiz vagy fekete alapon fehér pöttyös bikinivel is megvásárolhatod. A bikini a normál méretű magazinhoz kapható.

Légy a strand királynője!

Keresd az újságárusoknál!

Mi másban korzóznál a medence körül, mint egy kényelmes, ám nőies papucsban? Itt is figyelj a jó párosításra: a flip-flop legyen összhangban a fürdőruháddal. Ha viszont egyszerű, nem mintás bikinit viselsz, szerezz be egy neonszínű, pántos lábbelit hozzá!

Mutatós napszemüveg

Imádni fogod a bohókás, színes keretű napszemüvegeket! Nagyon mutatósak, és a legegyszerűbb szettedet is azonnal feldobják. A retroláz még most is tombol: vadássz a 60-as éveket idéző, nagy lencsés darabokra.

Életmentő strandtáska

A D&G modelleknél látott óriási méretű, virágos strandtáskák idén kötelező kellékei a nyári vízparti divatnak. Rengeteg mindent belepakolhatsz ezekbe a szütyőkbe, sőt a városban a shoppingtúrád alatt is nagy hasznukat veheted.

Könnyű ruha

Ha már kilubickoltad magad, és épp indulni készültök, kapj fel magadra egy könnyű nyári ruhát. A maxiszoknyás változatot főleg akkor javasoljuk, ha városban élsz, így nem kell hazafelé menet attól tartanod, hogy az utcán majd azt gondolják, milyen alulöltözött vagy. Ha viszont a naplementében épp romantikus sétára indulsz a pasiddal, egy rövidebb, pánt nélküli ruci vagy egy magad köré tekert strandkendő a tökéletes választás. Mivel a bikinid még nedves lehet, fontos, hogy könnyű anyagú legyen a ruhád, így nem fülled be alatta a bőröd.

Cosmo-tipp:

  • Légy a strand királynője!Mindig használj magas faktorszámú fényvédőt a parton! Ha a krém flakonján az áll, hogy vízálló, akkor sem árt az érzékenyebb területeket (arc, hát, dekoltázs, anyajegyek) még egyszer bekenned, miután kijössz a vízből.
  • Ha a strandra is csak sminkben vagy hajlandó kimenni, ügyelj arra, hogy vízálló termékeket használj. Ha viszont megtörtént a baj, és elkenődött a festék, egy zsebkendőre nyomj ki egy kis naptejet, és – mint a sminklemosóddal – korrigáld a hibát.
  • Vízitündéreknek melegen ajánljuk a különböző színű szemhéjtusokat. Kísérletezz bátran a színekkel: a rózsaszín, a babakék, a zöld, a mélykék és a piros árnyalatait bátran viseld a pilláid felett.
  • Minden esetben legyen a táskádban naptej, törölköző, sampon, tusfürdő, fésű, hajgumi és egy csomag zsebkendő.
  • A klóros víz, a napsugárzás és a fülledt meleg könnyen kiszáríthatja a hajszálaidat. Este kényeztesd a fürtjeid otthon egy mélyen hidratáló és tápláló pakolással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top