Öltözködjünk

Minden harmadik nő gyűlöli a fürdőruhát

A nők többségének a bikiniszezon igazi rémálom, hurkák itt, pocak ott, a fürdőruha meg sehogy sem áll. Te is fázol a gondolattól, hogy fürdőruhában mutogasd magad?
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb trendhírekért!

Az amerikai ShopSmart által végzett felmérésből kiderült, hogy a nők 18 százaléka kifejezetten rosszul érzi magát fürdőruhában, 40 százalékuk pedig közömbösen áll a kérdéshez. A legtöbben – közel 42 százalék – a hasukat szégyellik leginkább, így a fürdőruha megválasztásakor az a fő szempont, hogy ezt a testrészüket eltakarják. A 18–34 éves nőknél még mindig a bikini a legnépszerűbb, az összes korosztály körében viszont épp ez a fazon a legkevésbé kedvelt.

Minden harmadik nő gyűlöli a fürdőruhátA válaszadók több mint fele legszívesebben egyedül megy fürdőruhát vásárolni, 42 százalékuk azonban rendszerint nem talál olyan darabot, amelyik minden szempontból megfelelő lenne a számára. Általában vagy túlságosan kivágottnak érzik a felpróbált modelleket, vagy úgy vélik, hogy a fenekükön nem mutat jól.

Az átlag nőnek három fürdőruhája van, nagyjából 27 000 forint összértékben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top