Öltözködjünk

Kiállítják Kate Middleton esküvői ruháját

Az Alexander McQueen örököse által tervezett ruhát szinte nagyobb felhajtás övezte, mint magát az esküvőt. Ezek után nem csoda, hogy a teljes kollekció a Buckingham-palota nyári tárlatának részévé vált.

Kiállítják Kate Middleton esküvői ruhájátÍgy a turisták most már nemcsak II. Erzsébet királynő hatalmas műgyűjteményét csodálhatják meg, de élőben láthatják Kate fátylát, fülbevalóját, Cartier-diadémját is. A hab a tortán persze az elefántcsontszínű szaténruha, amit Sarah Burton álmodott meg. Illetve csak részben, hiszen Grace Kelly szinte hajszálpontosan ilyen ruhát viselt 1956-os esküvőjén.

A július 23-án kezdődő kiállítás iránt óriási az érdeklődés, bár ez egyáltalán nem meglepő. Gondoljunk csak a gyűrűre, amivel Vilmos megkérte kedvese kezét. Szinte be sem jelentették az eljegyzést, az ékszer kópiái máris elárasztották a boltokat. Kate Middelton stílusa valószínűleg utazók tömegét fogja a brit fővárosba vonzani. A menyasszonyi ruha október 3-ig látható, úgyhogy aki nem akar lemaradni, már most foglaljon helyet valamelyik tárlatvezetésre.

 

 

Kiállítják Kate Middleton esküvői ruháját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top