Öltözködjünk

Kicsi a melled? Ilyen fürdőruhát hordj!

Legyen háromszög? Vagy pánt nélküli? Esetleg díszített? Segítünk megválaszolni a kérdést: milyen az ideális fürdőruha kis mellre?
Kicsi a melled? Ilyen fürdőruhát hordj!
Olvass további trendhíreket!

Végre egy alkalom, amikor a kis mellűek igazán szerencsésnek mondhatják magukat. A bikinik legtöbbje ugyanis leginkább nekik készül. A merevítő nélküli, fidres-fodros fazonok ugyanis nagy keblek esetén szóba sem jöhetnek. Azért néhány szabályt kis mell esetén is érdemes betartani.

1. Válassz gazdagon díszített felsőrészt, ez kiemeli a melledet, és legalább egy méretet nagyobbít rajta!

2. Ha nem rögzített háromszög fazonú felsőt választasz, a mellrész varrd hozzá a madzaghoz, különben számíthatsz rá, hogy az első nagyobb hullámnál a melleid meztelen valójukban néznek szembe a strandoló közönséggel.

3. Keress kivehető szivacsú melltartót, ez azért is jó, mert hűvösebb szelesebb napon nem kényelmes a lassan száradó szivacsbetét!

4. Hordj pánt nélkül felsőrészt! Ezek ugyanis kimondottan kis mellen mutatnak jól. A legpraktikusabb az olyan fazon, amin van rácsatolható pánt is, amit úszáshoz vagy csúszdázáshoz egyszerűen felcsatolsz.

5. Hordj egyrészes fürdőruhát, lehetőleg olyat, amiben nincs külön melltartórész, ennél elegánsabb strandviseletet nehéz találni! Ráadásul nyújtja a felsőtestet is, és vékonyítja a derekat.

6. Szeresd a mintákat, azok ugyanis nagyobbítják a melledet!

Megnézem
Összes kép (1)
Sorozatunk következő részében a nagy mellű csajokra gondolunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top