Öltözködjünk

Ciki Berki Krisztián rövidnadrágos öltönye?

Mindenki más visszafogott szerelést és középkategóriás autót választana magának, ha sikkasztással gyanúsítanák. Berki Krisztián azonban több tízmilliós autóval és rövidnadrágos öltönyben jelent meg legutóbbi közszereplésén. Ciki vagy nem?
Ciki Berki Krisztián rövid nadrágos öltönye?
Mit hordjanak a pasik 2011-ben?

Az itthon még szokatlannak számító öltöny egyébként külföldön már nem hökkenti meg az embereket. Az persze kérdés, hogy ha a valamelyik hírességet 25 millió forintos sikkasztással vádolnák, akkor bevállalná-e a pecaöltönyt, vagy maradna a hagyományos fazonnál?

Több sebből vérzik

A Fradi volt elnöke ráadásul nemcsak a nadrágja hosszát, de a kiegészítőit is a megszokottnál merészebben választotta meg. Elegáns bőrcipő helyett fényes magas szárú sportcipőt húzott nyakkendő helyett pedig beérte egy egyszerű dögcédulával. Az egésznek olyan hatása van, mint a kilencvenes években a színes öltönyöknek, amit az akkoriban menő vállalkozók sutyiban a Miami Vice-ból lestek el, meggyőződve arról, hogy ami jó áll Don Johnsonnak, az jó lesz nekik is. Berki valószínűleg David Beckham ruhatárát másolja hatalmas lelkesedéssel, amire a pénze ugyan megvan (az ing és az öltöny is első ránézésre jó minőségű anyagból készült és a szett minden darabja tökéletesen van szabva), de a stílus valahol elmarad… Na persze a nagy autóval megpróbálja orvosolni hiányosságát, de túl sok sikerrel nem jár, és azt gyanítjuk, hogy az APEH-et sem fogja meghatni az aranyszínű verda. 

forrás: blikk.hu
Forrás: blikk.hu

A(z) “Szerinted ciki vagy menő a rövidnadrágos öltöny?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen


Életképes rövidnadrág

Azért jobb megjegyezni, hogy a Berki Krisztián által viselt szett az elrettentő példa arra, hogyan ne hordják a pasik a rövidnadrágos öltönyöket. Kellően vagány, szigorúan 50 alatti férfiak, megfelelő kiegészítőkkel bátran hordhatnak a megszokottól eltérő öltönyt. Amennyiben a kiválasztott darab elegáns anyagból készült, úgy bőrcipővel vagy bőrszandállal érdemes kombinálni (a zokni ilyen esetben is tiltólistán van), ha pedig az öltöny lazább szövetből van, akkor jöhetnek a vászoncipők, de semmi esetre sem magas szárú csillogós kosaras lábbelik. A nyakkendő is ugyanúgy megengedett, mint hagyományos fazon esetében, azonban azt fontos megjegyezni, hogy ezektől a szettektől senki ne várja ugyanazt a hatást, mint a hosszú nadrágos öltönyöktől. Az összességében inkább lesz vicces, mintsem úriemberhez „méltó” komoly viselet.

Ciki Berki Krisztián rövid nadrágos öltönye?
Ciki Berki Krisztián rövid nadrágos öltönye?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top