Öltözködjünk

Nem tanácsos vízben viselni a luxusfürdőruhát

A Hervé Léger legújabb fürdőruhájának célcsoportját vélhetőleg a kellőképpen vastag pénztárcájú, tökéletes alakú, víziszonyos hölgyek jelentik. Sejtéseink szerint legfeljebb négyen lehetnek.

Nem tanácsos vízben viselni a luxusfürdőruhát

Nem tanácsos vízben viselni a luxusfürdőruhát
2010 legkeresettebb ruhája

„Ha szeretné megóvni a Hervé Léger fürdőruha állapotát, azt tanácsoljuk, ne viselje vízben” – áll francia divatház népszerű bandage ruháinak stílusában készült fürdődressz ismertetőjében. A pancsolást mellőző strandolóknak kifejlesztett viselet ára potom 1050 dollár, azaz nagyjából 200 000 forint.

Érdekes módon aztán az ismertető azt is közli még, hogy a termék mosógépben mosható. Úgy tűnik tehát, hogy „csupán” a természetes vizektől, illetve a medencék vizétől kell óvni.

Ezen felül más gond is akad a méregdrága holmival, nevezetesen a szabása. Ugyanis bár a cucc ugyanabból a speciális, sűrű szövésű, alakformáló anyagból készül, mint a bandage ruhák, a hasrész háromszögletű kivágása nyilvánvalóan nem a legelőnyösebb megoldás azok számára, akiknek e területen korrigálni valójuk akad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top