nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Hasvillantás és tűsarok – így öltöznek a celeb kismamák

Hasvillantás és tűsarok – így öltöznek a celeb kismamák

Néhány híresség ízlésének jót tesz a terhesség, mások pedig elhagyják magukat. Valaki a tűsarokra, más a kényelemre szavaz. Kattints a képekért!
NLCafé
f Ajánlom
7 Fotó megtekintése

Terhes celebek

Natalie Portman jól csinálja. Ha hivatalos szereplése van, akkor csupa muszlinba és selyembe burkolja magát, ha pedig csak a sarki bolt a célállomás, akkor pont azt veszi fel, ami neki a legkényelmesebb. Arra viszont mindig figyel, hogy hasat még véletlenül se villantson.
Még több +
Amikor kiderült, hogy Pink gyereket vár, azt hittük, hogy soha annyi hasvillantást és igénytelen szettet nem fogunk látni, mint az ő terhessége alatt. Így aztán kellően rácsodálkozunk minden szettjére. Nőies ruhák, színes anyagok, bő szabásvonal. Azt a néhány hibát pedig, amit a mellkidobásaival elkövet, elfelejtjük neki.
Még több +
Jessica Alba az első terhessége idején még nagyon ügyelt arra, hogy mindig a legjobb szerelésekben mutatkozzon. Most valószínűleg jobban leköti, hogy a kislánya után rohangáljon, így aztán a pucc helyett inkább a kényelemre szavaz.
Még több +
Victoria Beckham nem csinál nagy ügyet a terhességéből, talán a negyedik gyereknél már kicsit ő is unja a felhajtást. Az egyetlen változás a ruhatárában, hogy xxs-es póló helyett egy számmal nagyobbal is beéri, de arról szó sem lehet, hogy vizesedő lábait akár egy percre is lapos cipőbe bújtassa.
Még több +
Alicia Silverstone kicsit elhagyta magát... Mentségére legyen mondva, hogy a kilencedik hónap felé már inkább bálnának érzi magát az ember, mintsem érzéki nőnek.
Még több +
Kate Hudson nem igazán foglalkozik a terhességével, a Grammy-n hát- és hasvillantós szettben jelent meg, máskor pedig pont ugyanolyan ruhában jár, mintha nem terhes lenne, csak puffadna a hasa.
Még több +
Az egyik kedvenc kismamánk Selma Blaire, aki szinte mindig csinos, nőies maxiruhákban mutatkozik. Semmit tapadós hasat villantó felső vagy kényelmetlen cipő. Le a kalappal előtte!
Még több +
Megosztás Facebookon