Öltözködjünk

Újra divat a pasik bokája?

Mióta divat a bokavillantás? Te mit szólnál, ha a pasid a kelleténél 5 centivel rövidebb öltönynadrágot viselne? David Beckham letette a voksát a legújabb trend mellett. És te?
Újra divat a pasik bokája?
 Pasitrendek 2011-ben

A mindig jólöltözött és még annál is jobban fésült David Beckham Valentin-napon vacsorázni vitte puccos hitvesét, és ez tökéletes alkalom volt arra, hogy felvegye legújabb öltönyét és  legszebb citromsárga zokniját. A szett önmagában kifogástalan lett volna, a kétsoros kockás zakó nagy kedvencünk, azonban a bokavillantós öltönynadrág mellett nem tudunk szó nélkül elmenni.

Pénzkidobás és ciki

Az még elmegy, hogy a nyári vékonyabb farmerek szárát felhajtják a pasik, elvégre papuccsal vagy vászoncipővel még jól is mutathat. De a rövidre vágott öltönynadrággal valahogy nem tudunk megbarátkozni. Ez a nadrághossz eredetileg a húszas években volt divat, azonban akkoriban a kamáslis cipők indokolttá tették a bokavillantást. A fűzős férfi félcipők korában pénzkidobásnak tűnik a rövid nadrágszár. Főleg, ha azt nézzük, hogy egy szebb öltöny 80 000 forintnál kezdődik és általában nem egy szezonra veszi az ember. Vajon jövőre mi lesz azokkal, akik hirtelen felindulásból megveszik a kelleténél rövidebb nadrágokat, amelyeket jövőre vérciki lesz hordani?

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk
Forrás:mylot.com
Forrás:mylot.com

És arról se feledkezzünk meg, hogy a kivillanó féri bokák a legtöbb esetben egyáltalán nem hoznak lázba minket. Sőt egy nyurga vékony lábú pasi 46-os lábbal inkább vicces, mintsem szexi. És persze mindehhez hozzáadódnak még a zokniválasztásból fakadó bakik, amelyek csak tetézik a bajt. Sokan ugyanis még mindig eltévednek a zokni-cipő-nadrág univerzumban, valaki túl rövidet más pedig túl vastagot választ és sajnos még mindig játszik a fehér zokni makkos cipő kombináció is, ami 2011-ben már tényleg nem megbocsátható.  

Ha eltántoríthatatlan a férfi

Ha mindezek ellenére akad olyan pasi, aki nem tud ellenállni a bokavillantásnak és a pénztárcája is elég vaskos ahhoz, hogy hódolhasson ennek a valószínűleg tiszavirág életű irányzatnak annak összeszedtük azokat a szabályokat, amelyeket mindenképpen be kell tartani, a villantásra készül.

Újra divat a pasik bokája?
Újra divat a pasik bokája?
Újra divat a pasik bokája?

–    A zokni legyen hibátlan, ugyanis nagyi által megstoppolt kopott darabok cikibbek, mint a teniszütős sportzokni

–    Kell egy drága óra. Ugye tiszta sor, hogy kell egy olyan darab a szettbe, ami elhiteti az emberekkel, hogy nem a spórolás jegyében újrahasznosított érettségi öltöny feszül az izmos férfitesten, hanem megfontolt választás eredménye lett a rövid nadrágszár.

–    Legyen színes a zokni, ha lúd legyen kövér alapon. Sőt külön pont jár érte, ha a zokni színe a szett egy másik elemén is visszaköszön

–    Egy jó csaj elengedhetetlen. David Beckham se lenne ennyire menő a bokavillantós nadrágjában, ha nem Victoria vonulna az oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top