Öltözködjünk

Hableányruhában és fekete-fehérben is ér idén házasodni

A hagyományos fehér habos ruhák mellett vagányabb darabokat is találunk az idei fazonok között. Sőt aki igazán bátor, az már a fehér cipőt is elfelejti.

Hableány

Az elmúlt évek egyik legkedveltebb ruhája az úgynevezett hableányfazon, amelynek visszatérését Carolina Herreának köszönhetjük. A tavalyi szezonban pedig Coco Rocha modell megmutatta, hogyan is kell viselni. Vékony derék és nem túl széles csípő dukál mellé, ugyanis pont e kettőt emeli ki ez a szabásvonal. Túlmozgásos, feszengős menyasszonyoknak nem ajánljuk, ugyanis ezekben a csodákban bizony tudni kell viselkedni.

 
Esküvői trendek
 
Esküvői trendek

Rövid

Rövid ruhához két dologra van szükség: szép lábakra és bátorságra. Vastag boka mellé főbenjáró bűn, azon a bizonyos napon ugyanis tényleg mindenki az arát vizslatja, ezért minden apró hiba felnagyítódik. Ha alacsonyabb vagy veled egy magasságú a vőlegény, akkor mindenképpen érdemes rövid ruhában gondolkodni, de lazább hangulatú lagzihoz is ezt ajánljuk.

Esküvői trendek

Kosztüm és valami kék

Az addig tiszta sor, hogy a menyasszonyon kell lennie valami kéknek, valami réginek, valami újnak, és valaminek, amit kölcsönkapott. Aki pedig igazán bevállalós, az nem sumákolja el a kötelező kéket holmi égő harisnyatartóval, hanem választ magának egy kellően hangsúlyos kék lábbelit. Ráadásul a kék topánt, jelen esetben bokacsizmát több eséllyel fogja újra felvenni, ment egy fehér szaténcipőt. (Csizma: Vágó Réka, kosztüm: Pazicski)

Esküvői trendek

Színes

Tegye fel a kezét az, aki szűzen megy férjhez! Nem vagyunk túl sokan, pedig a fehér szín az ártatlanságot és szűziességet jelképezi, ha azonban ezeknek már hűlt helye, bátran választhatunk színes, vidám ruhát. Arra persze érdemes felkészülni, hogy a hagyománytisztelő, konzervatív rokonságnál kiverjük a biztosítékot.

 
Esküvői trendek
 
Esküvői trendek

Fekete-fehér

Az idei szezon egyik kedvenc párosítása a fekete-fehér, legyen szó tortáról vagy menyasszonyi ruháról, ez a kombináció simán jöhet. Vörös csokor és vörös rúzs illik hozzá, aki ezt a kettőt nem vállalja be, az ne is próbálkozzon vele.

Esküvői trendek

Visszafogott

Annak sem kell félnie, aki a visszafogottabb darabokat szereti, idén ugyanis az a szabály, hogy a ruha vagy legyen nagyon díszes vagy teljesen letisztult. A mell alatti szabás önmagában is van annyira elegáns, hogy kár lenne túlkomplikálni, a zsebes ruhát pedig könnyező arák figyelmébe ajánljuk.

 
Esküvői trendek
 
Esküvői trendek


Vintage

Romantikus csajok figyelmébe ajánljuk a csipkés, tört fehér, szinte a nagyi szekrényéből kificcent ruhákat, amelyekhez kócos konty és visszafogott smink dukál. Teltebb lányok is választhatnak ilyen fazonú ruhákat. Hosszú fátyol nélkül azonban egy tapodtat sem. 

Esküvői trendek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top