Öltözködjünk

Kiderült, kik a legrosszabbul öltözött turisták

A britek Európa legrosszabbul öltözött turistái, nekik köszönhetjük például a zokni-szandál párosítást.

A szigetországnak turistadivatban a németeket is sikerült alulmúlnia, így ők kerültek a cseppet sem megtisztelő utolsó helyre. A jólöltözöttek táborát erősítik a francia és az olasz turisták, akik térképpel a kezükben is kínosan ügyelnek a megjelenésükre.

A brit turisták azonban valamiképp divatdiktátornak számítanak, ha a nyaralás alatti divatról van szó, nekik köszönheti Európa például a szandál-zokni párosítást.

Kiderült kik a legrosszabbul öltözött turisták

 

A felmérés során arra is kíváncsiak voltak, hogy az egyes országokban élők mennyire tudnak elszakadni szabadságuk idején a munkától.

Ezen a téren a franciák elbuktak: 87 százalékuk ugyanis vakáció idején is megnézi levelezését. A briteknél 25 százalék ez az arány, noha épp a franciákról él az a közkeletű kép, miszerint nem munkamániások.

Nyelvhasználatban is a britek diadalmaskodtak, turistaként 93 százalékuk próbálkozik a helyi nyelvvel. A franciáknál 20 százalék válaszolta, hogy kísérletet sem tesz erre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top