Öltözködjünk

20 trendi farmer tavaszra – A kedvenc darabok

A farmerdivat valósággal kényezteti a nőket. A legtrendibb fazon a bő szárú, mélyebb ülepű boyfriendfazon, amely magas sarkú cipővel viselve legalább olyan szexi, mint amennyire kényelmes.

Győztes fazonok

130 év vizuális gyönyör 25 fotóban Megérkeztek a legújabb tavaszi táskák! Csemegézz belőlük! »

„A 2010-es tavaszi–nyári szezon két győztes fazonja a skinny és a boyfriend jeans” – mondja Vimola Károly stylist, a budapesti Andrássy úti Levi’s-üzlet vezetője. A skinny jeans – azaz a testet szorosan követő, passzos fazon – már évek óta divatban van. „Idén nyáron azzal a különbséggel került a kollekciókba, hogy főleg a derékrészen különböző méretű szegecsek és cipzárok díszítik.” Ez utóbbi a szűk nadrágszáron is feltűnik, aminek a dizájn mellett praktikus okai is vannak, hiszen mégsem olyan sikkes, ha cipőkanállal kell belepréselni a lábfejünket a nadrágszárba.

Farmertrend 2010 tavasz/nyár - A kedvenc darabok
1. Dr. Denimwww.minedrd.com; 2. Levi’seu.levi.com; 3. Chloéwww.chloe.com;
4. Promodwww.promod.eu; 5. Mangowww.mangoshop.com
További skinny fazonokért katt a képre!

Bár stylist szakértőnk szerint a skinny fazon több nőnek áll jól, náluk mégis a boyfriend jeanst keresik inkább. A tavaly divatba jött, idén pedig virágkorát élő fazon jellemzője a bő, egyenes szár, a fenékről lecsúszó ülep, a picit rogyasztott üleprész. Bár ez a fazon rettenetesen kényelmes, látszatra alaposan megnövelheti a fenék és a comb méreteit. Aki úgy érzi, ráfér az optikai tuning, viselje magas sarkú cipővel, szandállal! És még egy fontos tanács: a nadrág szárát kötelező visszahajtani!

1. Esprit
1. Esprit, www.esprit.de; 2. Current/Elliott, www.netaporter.com;
3. H&M, www.hm.com; 4. Levi’s, eu.levi.com
Nagyobb fotókért katt a képre!

„A szezon nagy visszatérői – amik egy-két éve is jelen voltak a nyári kollekciókban – a rövid szoknyák és a forró-, maximum combközépig érő nadrágok. A másik pedig, ami sok tervezőnél megjelent az idén, a kantáros fazon, amely szintén lehet boyfriend jeans fazonú” – mondja Vimola Károly, célozva arra, hogy a kantáros nadrágot balerina és tangapapucs helyett idén tűsarkúval viseljük.

1. New Yorker
1. New Yorker, www.newyorker.de; 2. Esprit, www.esprit.de;
3. Pull & Bear, www.pullandbear.com; 4. Next, www.next.co.uk
Több szoknyáért és kantáros nadrágért katt a képre!

Világos színek és agyonhordott hatás

A budapesti Catwalk dizájnboltot vezető Bajai Zsuzsa és Bánkövy Kata szerint idén tavasszal egyértelműen a világos színeké a főszerep. Ugyanakkor a klasszikus farmerkék is reneszánszát éli. Akinek ez nem tetszik, az válogathat a hideg fagyiszínek, mint a citrussárga, a napszítta eper, a fakókék vagy a szürke árnyalatok között. A lányok szerint az igazán trendi farmernek most olyannak kell lennie, mintha ezer éve viselnénk, a viseltes hatás nem ciki, hanem egyenesen kötelező.

1. Dolce&Gabbana
1. D&G Dolce & Gabbana, www.dolcegabbana.it; 2. Esprit, www.esprit.de;
3. New Yorker – Amisu, www.newyorker.de; Reserved, www.reserved.com
Nagyobb képekért katt a képre!

Farmer farmerrel? Igen!

Tavaly ősszel, de még kora tavasszal sem akartunk hinni a szemünknek: a farmert ismét viselhetjük farmerrel. Olyannyira, hogy tetőtől talpig örök kékben pompázni egyenesen trendi! Sőt, külföldi divatanyagokban gyakran látni az azonos színű ing és nadrág párosítását, bár ezt a magyar gyomor azért nehezen veszi be. A klasszikus farmerdzsekit bátran előbányászhatjuk a szekrényből, de kizárólag feltűrt ujjal viseljük – nehogy úgy nézzünk ki, mint tíz éve! Emellett jelen van néhány vagányabb fazon is a kollekciókban, mint a bőr motorosdzsekiket vagy militarykabátokat idéző darabok. A tomboló farmerlázat mi sem bizonyítja jobban, hogy a nadrágok és a dzsekik mellett hódítanak a méretes farmeringek, amelyeket övvel ruhaként viselhetünk, sőt ékszerek, cipők és táskák is készülnek a kék vászonból.

1. Esprit
1. Esprit, www.esprit.de; 2. H&M, www.hm.com; 3. Next, www.next.co.uk
Még több szuper farmerdzsekit találsz galériánkban! Katt a képre!

Ami megy és ami jön

A Catwalk-lányok szerint a szaggatott farmerek trendje még mindig tartja magát. A tavalyi nyarat meghatározó rojtosra koptatott felületekkel még találkozhatunk a sokak által elérhető árú márkák kollekciójában. Aki viszont inkább első fecske szeretne lenni, szerezzen be néhány patchwork mintás farmert. Ez ugyanis az ősz, de még inkább a következő év nagy slágere lesz.

Még több izgalmas patchwork farmer galériánkban! Katt a képre!
Még több izgalmas patchwork farmer galériánkban!
Katt a képre!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top