Öltözködjünk

122 karátos gyémántnyaklánccal jótékonykodik a szupermodell

A divatvilág legnevesebb képviselői gyűltek össze Londonban, hogy a Natalia Vodianova által tervezett, szerelem ihlette nyakláncra licitáljanak.

Többek között Kate Moss, Stella McCrtney, Donna Karan és Elizabeth Hurley is azért látogatott el a Love Ball nevű jótékonysági estélyre, hogy Natalia Vodianova “The Naked Heart Foundation” nevű alapítványát támogassa. Az adományokat oroszországi játszóterek építésére fordítják.

Natalia Vodianova által megálmodott Magic Moment nyaklánc
Az ékszer, amit Natalia Vodianova
álmodott
Natalia Vodianova és Lucy Yeomans voltak az est házigazdái
Natalia Vodianova és Lucy Yeomans
voltak az est házigazdái

Az orosz topmodell és a Harper’s-Bazaar szerkesztője, Lucy Yeomans voltak az est házigazdái, és remek vendéglátónak bizonyultak. Több árverést is tartottak, de a középpontban kétségkívül a Natalia Vodianova által tervezett Magic Moment nevű nyaklánc állt.  Az ékszert a híres De Beers cég készítette.

Az ékszer tökéletesen illeszkedik a testre, gyémántok alkotják, amik összesen 122 karátosak. Formáját az a különleges pillanat ihlette, amikor két ember találkozik és szerelembe esik. Natalia Puskin verseit hallgatta, miközben tervezett. Az ékszer legszebb része a rózsaszín és a fehér szív találkozása, ami pont viselője szívénél helyezkedik el.

A vendégeket többek között Leona Lewis, Sharleen Spiteri és Paloma Faith is szórakoztatta.

A nyakláncot és az estélyről készült fotókat megnézheted képgalériánkban:

 
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top