Öltözködjünk

10 különböző fehérnemű, amely nem hiányozhat a ruhatáradból

Vannak olyan dolgok, amelyekre egytől egyig minden nőnek szüksége van. Egy szerető pár, egy jó fodrász, egy kis dugicsoki... és a tökéletes fehérnemű. Ez utóbbiból természetesen nem elégszünk meg egyetlen példánnyal. Összegyűjtöttük a tíz alapdarabot, amelyre minden nőnek szüksége van.

1. Push-up melltartó
A varázslatos dekoltázs nemcsak a férfiak fantáziáját indítja be, de mellesleg mi is jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Egy szexi push-up melltartóval felveheted a harcot a gravitáció és az évek ellen. Ennyi csalás igazán belefér.

C&A
C&A
H&M
H&M
Miraclefashion.hu
Miraclefashion.hu

2. Csípőbugyi
A csípőre csúszó nadrágok, alacsony derekú szoknyák miatt érdemes beszerezni olyan bugyit, amelynek a teteje jó egy tenyérrel a köldök alatt található. A nadrágból kifittyenő tangapánt rettenetesen ciki. Igyekezz megóvni mindenkit a látványtól!

Etam
Etam
Tezenis
Tezenis
Triumph
Triumph

 
3. Alakformáló fehérnemű

Ha szeretnél átalakulni, nem kell egyből Lakatos Márk sztárstylisthoz menni, elég befordulni egy közeli fehérneműüzletbe. Az alakformáló fehérneműt elsősorban az elegáns vagy alkalmi ruhák alatt érdemes bevetni, mert ezek vékony anyaga még inkább kiemeli a puha párnákat és az alaktalan hurkákat.

Bon Prix
Bon Prix
Mey
Mey
Triumph
Triumph

4. Pamut fehérnemű
Persze van olyan is, amikor az ember lánya puha anyagokra és kényelmes fazonra vágyik. A legjobb ilyenkor egy puha pamutból készült együttes – akár egyszínű, akár vidám, mintás változatban.

Petit Fleur - Otto.hu
Petit Fleur – Otto.hu
Tezenis
Tezenis
Triumph
Triumph

 
5. Testszínű modellek

Az alapruhatár része a fekete és a fehér mellett a testszínű fehérnemű is. Egy jól megválasztott darab sokkal szebben mutat például a hófehér nyári ruha vagy a vékony nadrág alatt. Figyelj arra is, hogy a látható bugyivonal ne rontsa el az összképet. Ez elkerülhető tangafazonnal vagy lézerrel szabott, varrás nélküli fehérneművel.

Petit Fleur - Otto.hu
Petit Fleur – Otto.hu
H&M
H&M
Sariana
Sariana

6. Sportmelltartó
A sportmelltartók lényege, hogy kényelmesek legyenek, és kellően tartsák a mellet. Mindig a mozgásforma erősségének megfelelően válassz a modellek közül, mert csak így garantált a biztos tartás. Fontos szempont még az anyag minősége, a pántok állíthatósága és az alápárnázottság is.

Felina Spirit
Felina Spirit
Bon Prix
Bon Prix
H.I.S. Underwear
H.I.S. Underwear

7. Szexi darabok
A szexi melltartókat általában nem arra tervezték, hogy egész nap viseljük őket, hiszen funkcionalitásuk gyakran a külcsín rovására megy. Ennek ellenére egy csábító darab nem hiányozhat a ruhatáradból.

Miracle Fashion
Miracle Fashion
Tezenis
Tezenis
Triumph
Triumph

+1: Trendi együttes
A 2010-es tavaszi–nyári fehérneműtrendre a leheletfinom csipkék, tüllök, szaténbetétek, virágminták jellemzőek. Az örök fekete és fehér mellett kedveltek a pasztelltónusok – mint a tejszín, a krémszín, a tejeskávé, az ezüstszürke. A nyári darabok színesebbek, barack- és bogyóárnyalatokban, rózsaszínben, levendulában és tengerszínekben pompáznak. A modellek a biztonság, a kényelem, a nagyon jó minőség és a funkcionalitás jegyében születtek. Az új technológiáknak köszönhetően az anyagok még finomabbak, a matt-fényes felületek váltakozása pedig az idei év slágere.

Petit Fleur - Otto.hu
Petit Fleur – Otto.hu
Bon Prix
Bon Prix
Sariana
Sariana

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top