Öltözködjünk

Nézd meg a Story-gála legszebb és legcikibb estélyi ruháit!

Hétvégén 11. alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag díjkiosztó gálát, amelyen a legnépszerűbb hazai hírességek jelentek meg. Közülük voltak, akik káprázatosan festettek estélyi ruhájukban, és voltak, akik még mindig nem tudják, mit jelent a meghívón álló két szó: dress code.

Különleges darabok – Varga Izabella és Balogh Edina

Ha kíváncsi vagy, kik lettek a Story Ötcsillag díjátadó gála díjazottjai, katt ide! » 

Egy estélyi nem csak attól lehet különleges vagy merész, hogy elöl-hátul mélyen dekoltált. A Barátok közt két sztárja is másképp szerette volna megmutatni egyediségét. Ez alkalommal Varga Izabellának sikerült jobban, aki ezzel az összeállítással maximális pontot kapott tőlünk. Balogh Edina kaftánszerű estélyije is jó irány, de vagy a ruha hossza, vagy a retikül hat zavaróan.

Varga Izabella
Varga Izabella
Balogh Edina
Balogh Edina

Klasszikus feketében – Gombos Edina és Madár Veronika

A műsorvezetőnő és a Jóban Rosszban sztárjai színben az örök klasszikus feketét választották, a két ruha szabása viszont nagyon is eltér. A Gombos Edina fekete, csipkeszerű ruhája alatt lévő rózsaszín réteg élénkebbé, frissebbé teszi az öltözéket. Madár Veronika estélyije a fodros váll, a szűk fazon miatt inkább drámai, jól illik a színésznő karakteréhez.

Gombos Edina
Gombos Edina
Madár Veronika
Madár Veronika

Vérpezsdítő vörösben – Demcsák Zsuzsa és Kiss Ramóna

A másik örök kedvenc az estélyik színpalettájáról a vörös. Demcsák Zsuzsa különleges szabású vörös ruháját a lila csipkebetét teszi még izgalmasabbá. Kiss Ramóna pedig egyszerűen gyönyörű ebben a fodros aljú, szűk estélyiben.

Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa
Kiss Ramóna
Kiss Ramóna

Divatos kékben – Ábrahám Edit és Kiszel Tünde

Egyre inkább divatossá válik a kék szín az estélyik között. A gálán Ábrahám Edit egy világosabb árnyalatú ruha mellett döntött. Talán elegánsabb lett volna egy fehér szőrmestólát viselnie hozzá. Úgy tűnik, Kiszel Tünde még mindig nem tudta kinőni a királylánykorszakát. Hiába választott divatos színt, nem tud szabadulni a divatjamúlt abroncsos szoknyarésztől. Arról nem is beszélve, hogy a felsőrész mintha kicsit szűk lenne…

Ábrahám Edit
Ábrahám Edit
Kiszel Tünde
Kiszel Tünde

Királynői ezüstben – Gyulai Viktória és Szorcsik H. Viktória

A Jóban Rosszban fiatal színésznője káprázatosan fest ebben a kristályokkal díszített ezüstszínű estélyiben. Nem mondhatjuk el ezt a Fresh együttes énekesnőjéről, Gyulai Vikiről, aki szintén az ezüstszín mellett tette le a voksát. A domborulatokat kiemelő fényes anyag és a zárt szabás miatt azonban inkább egy nyálkás halra emlékeztet, mint egy szirénre.

Gyulai Viktória
Gyulai Viktória
Szorcsik H. Viktória
Szorcsik H. Viktória

Királyi aranyban – Gallusz Niki és Keleti Andi

Gallusz Nikinek viszont bejött a fényes anyag. A színésznő mélyen dekoltált ruhája mellett az szól, hogy kellő önbizalommal tudja viselni, szinte sugárzik. Ugyanakkor Keleti Andi, aki az aranybarna, párducmintás ruha mellett döntött, kevésbé tűnik egzotikusnak. A fekete kiegészítő és a fekete stóla pedig lehúzza az összképet, a kikandikáló, nyitott orrú szandálról nem is beszélve.

Gallusz Niki
Gallusz Niki
Keleti Andrea
Keleti Andrea

 
Különleges lilában – Szinetár Dóra és Rubint Réka

A lila szín egyre inkább leáldozóban van, de idén még nyugodtan viselhetjük. Szinetár Dóra színátmenetes ruhája tökéletes választás, és ő birtokolja kétséget kizáróan a legkülönlegesebb kiegészítőt, amely nem más, mint férje lila nyakkendője és spanyolöve. Rubint Réka is lila ruhába bújt. A fitneszkirálynő természetesen idén is meg szerette volna mutatni, hogy lábai milyen formásak, ezért döntött a rövid koktélruha mellett. Ez ugyan még belefér a meghívón szereplő black tie előírásba, de valahogy nem az igazi. Talán egy komolyabb színű ruha jobban illett volna a kétgyermekes családanyához.

Szinetár Dóra
Szinetár Dóra
Rubint Réka
Rubint Réka

Elegáns nadrágban – Barabás Éva és Erős Antónia

Bár a két hölgyről köztudott, hogy inkább a sportosan elegáns stílust képviselik, nadrágos összeállításuk nem felel meg a dress code-nak. Barabás Éva jobban tette volna, ha a lila hajtincs vagy a vállán lévő hennafestés helyett inkább egy különlegesebb ruhával vonja magára a figyelmet. Erős Antónia összeállítása szerencsésebb, csak azt a rózsaszín szájfényt tudnánk feledni…

Barabás Éva
Barabás Éva
Erős Antónia
Erős Antónia

 

Black tie: A Story-gála dress code-jának a black tie-t határoztak meg a szervezők. Ez esetben a férfiaknak fekete szmokingot és fekete csokornyakkendőt illik viselni. A nők dönthetnek estélyi és ujjatlan hosszú ruha mellett, amelyhez viselhetnek stólát vagy kiskabátot. Ha az esemény jellege és a helyi szokások megengedik, dönthetnek a rövid koktélruha mellett is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top