Öltözködjünk

Táskák a legvadabb álmainkból

Ha a válság keresztülhúzza a nyaralási és a vásárlási szándékaidat, marad az álmodozás! Ennek szerencsére semmilyen pénztárca nem szabhat határt. Íme a táskák, amelyekről mi álmodozunk!

Itt van kezdetnek ez a szemcsés felületű Marc Jacobs bőrretikül mozaikos kőberakással a fedelén. Színei miatt tökéletesen illik a tengerészstílusú ruhatárba. Legszívesebben sötétkék vagy piros nyári ruhát és homokszínű magas sarkút viselnénk hozzá.

Marc Jacobs
Marc Jacobs

 

Christian Louboutin három cipzárral díszített bőrretiküljébe két dolog miatt szerettünk bele. Az egyik az élénk, őrölt pirospaprikára emlékeztető, csípős szín, a másik a láncos vállpánt. Modern sziluettű kis fekete ruhához vagy fekete csőfarmerhez és széles vállú blézerhez tudjuk elképzelni – első körben.

Christian Louboutin
Christian Louboutin

 

Patricia Field a Szex és New York sorozat és mozifilm vizuális agya. Az ő neve fémjelzi ezt a tolltartó formájú retikült, amelyet egy grafika és a House of Field logója díszít. Bármihez. Bármikor.

Patricia Field House of Field logóval
Patricia Field

Ez a Proenza Schouler táska olyan üdítő, mintha egy citrusos nyári koktélba csobbannánk. Hűsítő lime-színével tökéletesen illik például egy galambszürke nyári ruhához.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

 

Krémszínű bőr, gyönyörű, letisztult forma, finom, fényes részletek. A Miu Miu válltáskájának arisztokratikus kisugárzása előtt le a kalappal! A kezelési útmutató mellé kiemelve hozzátűznénk, hogy kizárólag ultranőies viselethez való.

Miu Miu
Miu Miu

 

Merőben más stílusú Jimmy Choo pink, párducmintás retikülje. Igazi partikellék, amellyel nem lehet észrevétlen maradni.

Jimmy Choo
Jimmy Choo

 

Ez a terrakotta Chloé táska az a fajta, amely soha nem megy ki a divatból, és az évek nyoma csak nemesebbé teszi.

Chloé
Chloé

 

Nagyvilági stílus és részletgazdag kivitelezés jellemzi a Lanvin báránybőr táskáját. Magas sarkú cipővel és magas derekú szoknyával viselnénk.

Lanvin
Lanvin

 

Tory Burch fekete, arany szegecsekkel dekorált táskája láttán a nagyvárosi kemény csajok is elolvadnának. Szűk bőrszoknya és magas sarkú bokacsizma dukál hozzá az új szezonban.

Tory Burch
Tory Burch

 

Modern, nagyvárosi nőként egy lépést sem tehetnénk Jimmy Choo fekete bőrtáskája nélkül. A minimáldizájn ne tévesszen meg, a stílus messziről magára vonzza a tekintetet.

Jimmy Choo
Jimmy Choo

 

Luxusutakra csak luxustáskával! A Samsonite Black Label Half Moon (Félhold) nevű harmonikatáskája a hónod alatt magabiztos belépőt jelent a legnagyobb divatfővárosokba.

Samsonite Black Label Half Moon
Samsonite Black Label Half Moon

Lie Sang Bong színes háromszögekből álló kézitáskája olyan, mintha a színes papírokkal való ragasztgatást fejlesztette volna tökélyre a fejlesztő. Szívesen végigcipelnénk a városon!

Lie Sang Bong
Lie Sang Bong

Antonio Marras megújította az unalmas tanár nénis táskát, de úgy, hogy ezek után a divatvilág rektorai is kapva kapnának utána. Kellemes anyag, különleges színek, klasszikus forma.

Antonio Marras
Antonio Marras

 

A visszafogottság nem mindig egyenlő az egyszerűséggel. Ez a több szelvényből álló táskacsoda a maga különleges formájával hívta fel magára a figyelmet. A nappabőrből készült darab egyik különlegessége, hogy a fogantyúja is a táska anyagából készült.

Bree
Bree

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top