Öltözködjünk

Szuper nyári összeállítások 20, 30, 40 éveseknek

Ma egyre több, divattal kapcsolatos szabály válik tévhitté azáltal, hogy nyitottabban, szabadabban és játékosabban kezeljük a trendeket. Ha kellő jó ízléssel és önkritikával állunk a divathoz, akkor minden életkorban egyediek és stílusosak lehetünk.

 20 évesen – Lazán egyedi

A húszas éveinkben – főleg az elején – szeretnénk megmutatni, mennyire egyediek vagyunk, de emellett nem szeretnénk elszakadni a „csoporttól”, amelybe tartozunk.

• Ez az a kor, amikor vadul kísérletezhetsz őrült színekkel, fazonokkal, stílusokkal. Ne akarj görcsösen divatos lenni! Találd meg, miben vagy önmagad, miben érzed magad a legjobban, mi fejez ki téged.

Nagyobb fotókért katt a képre!
Nagyobb fotókért katt a képre!

• Mutasd meg magad, amíg feszes a popsid, sima a bőröd, szexi a dekoltázsod – de ne tűnj olcsónak és könnyen kaphatónak.

Nagyobb fotókért katt a képre!
Nagyobb fotókért katt a képre!

• Ne költs vagyonokat divatos ruhákra, legyél inkább ötletes. Használj sok trendi kiegészítőt, vásárolj leértékelésekkor, a second hand boltokban vagy az outletekben.

 30 évesen – Tudatosan bevállalós

 
Ebben a korban már kialakult a stílusunk, ismerjük és jól kendőzzük a hibáinkat, ugyanakkor kidomborítjuk az erősségeinket.

• Vigyázz, ne legyél koravén: válassz klasszikus alapdarabokat merész anyagból vagy feltűnő színben.

Nagyobb fotókért katt a képre!
Nagyobb fotókért katt a képre!

• Legyen a divat játék! Ha már tudod, milyen fazon és szín áll jól, kísérletezz mással: keverd a színeket és a mintákat stílusosan!

Szuper nyári összeállítások 20, 30, 40 éveseknek
Nagyobb fotókért katt a képre!

• Arany, ezüst, szatén, miért is ne? A nemesebb anyagokhoz és a csillogáshoz már nem kell szerepjáték, mint 20 évesen. Ez a szexi istennők kora!

 40 évesen – Merészen klasszikus

 
Ilyenkor már azt viseljük, amit szeretünk, és amilyenek vagyunk – felnőtt, érett nők.

• Nemes anyagok, klasszikus fazonok és egy kis fricska a kiegészítők terén, mert a játékos stílus 40 éves kor fölött sem megy ki a divatból.

Nagyobb fotókért katt a képre!
Nagyobb fotókért katt a képre!

• A tetőtől talpig harsány színeket hagyd meg a fiatalabbaknak, de nem kell teljesen lemondanod róluk. Egy-egy feltűnő színű részlet – ruhaszegély, vékony öv, táska – fiatalos lendületet ad.

Nagyobb fotókért katt a képre!
Nagyobb fotókért katt a képre!

 

 Örök szabályok

 

• Hiába vagy naprakész az aktuális trendekből, nem kell az összeset megjelenítened egyszerre. Elég csak érzékeltetni, hogy tisztában vagy a divattal, ugyanakkor a saját egyéniségeddel összhangban viseled őket. A kisugárzás a legolcsóbb és a leghatásosabb kiegészítő.

• Egy vagány, mintás póló mindig sokkal trendibb, mint egy unalmas top. A ruhatárad színéhez illeszkedő darab szoknyával, bő szárú nadrággal, farmerrel és leggingsszel is viselhető.

• A kiegészítők varázsolják a legegyszerűbb ruhadarabot is divatossá. A „kevesebb több” szabályáról viszont ne feledkezz el! A nemes ékszerektől pedig a legolcsóbb ruha is felértékelődik.

• Legyen olyan színű a cipő, mint a táska? 30 éves kor fölött ne viseljünk miniszoknyát? Ezek elavult szabályok, a lényeg a viselt darabok közötti harmónia és az önkritika. Ha jók a lábaid, feszes a bőröd 40 évesen is, akkor miért ne mutathatnád meg őket?

• Öltözködéskor, ruhavásárláskor ne a barátnőid véleményére hallgass. A saját kritikai érzéked és a tükröd legyenek a tanácsadóid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top