Öltözködjünk

Kipakoltuk Csomor Csilla gardróbját!

Havonta jelentkező sorozatunkban ismert nők ruhásszekrényébe kukkantunk be, hogy bemutassuk kedvenc holmijukat. Eközben ruhákról, trendekről, a női lét egy lényeges szeletéről beszélgetünk velük.

Pókhálós, őszi napsütés, friss levegő, a hatalmas épület előtt nádas szegélyezte tó, háttérben az örökzöld golfpálya karéjai. Nyugalom, csend, és béke: Gödön vagyunk, a Pólus Palace Thermal Golf Klub Hotelben. Ez Csomor Csilla második otthona, ahol a klub igazolt játékosaként hetente többször is megfordul. Az egyik napfényes, elegáns szobába telepszünk, és beszélgetni kezdünk.

A színésznő ruhatárára a két véglet jellemző: egyrészt a sportos, de ugyanakkor nőies ruhákat kedveli, amelyekben kényelmesen lóthat-futhat egész nap. Másrészt a rendkívül elegáns, olykor merészebb darabok híve, amelyeket gálákon, rendezvényeken, hivatalos megjelenésekkor visel.

Az Oui rövid, fekete csipkeruhája azonnal belopta magát Csilla szívébe. A művésznő sajnálkozva megjegyzi, hogy ha egyszer megjelenik benne a vakuk kereszttüzében, soha többet nem veheti fel hasonló eseményre. A csípős nyelvű újságírók ugyanúgy megszólják az ilyet itthon is, mint külföldön. Ha nagyobb eseményről van szó, akkor Csilla saját tervezőjéhez, Makány Mártához fordul, akivel régóta dolgoznak együtt.
– Márta azt mondja, imád rám tervezni, mert én kitöltöm a ruháit, nem úgy, mint a modellek – meséli huncut mosollyal, hiszen hihetetlenül csinos, és élőben sokkal vékonyabb, mint az a tévében vagy a fényképeken látszik. – Ilyenkor általában konkrét elképzeléssel megyek hozzá, sőt, rajzokat is viszek, de van, hogy az anyagot is előre megveszem.

Szereti a divatmagazinokat nézegetni, lépést tart a trendekkel, „de nem divatmajom”, ahogy ő fogalmaz. Ahogy ezt a krémszínű kosztümöt elnézem rajta, kétségem sincs a mondottak felől. Elegáns, ugyanakkor rendkívül fiatalos benne.
– Már régen megtaláltam a saját stílusomat, nem vagyok márkafüggő, de nagy hangsúlyt fektetek a minőségre. Mivel érzékeny a bőröm, oda kell figyeljek az anyagokra: csak a pamut, a tiszta selyem és a kasmír jöhet szóba. Egyszer rám adtak egy nejlonruhát, amitől teljesen kipattogzott a bőröm.

A cikksorozat első része:
Kirámoltuk Soma Mamagésa gardróbját! »

Előkerül egy grafitszürke ceruzaszoknya, amihez piros, ujjatlan garbót húz, majd egy vastag övvel és egy modern szabású bőrdzsekivel teszi izgalmasan vagánnyá az összeállítást. A mai negyvenesek bátran tanulhatnának tőle. Vajon ő kinek az öltözködéséért rajong? – Eszenyi Enikő stílusát imádom, lenyűgözően kreatív és művészi. Aztán vannak a kicsit vadabb dolgai, de ezekben is mindig megtalálja önmagát.

 A garbó sportos variációja klubzakóval és kordnadrággal kombinálva.
A garbó sportos variációja klubzakóval
és kordnadrággal kombinálva

A legtöbb pénz, amit valaha ruhára költött, majdnem ötvenezer forint volt, ennyibe kerül az olasz, hát nélküli, nyakpántos csipketop, amelyet kreatívan egy tüll kendővel dobott fel. (Miközben részletesen elmeséli, hogyan alakította át a ruhát, táncolni kezdenek szemében a pöttyök.) – Egy díjátadón viseltem. Hatalmas sikerem volt benne.
Az igazi szenvedélye azonban a táskák és a cipők. – Hjaj, ne is kérdezd, kész hegyek állnak otthon! Nagyon sok különleges táskám van, imádom a Louis Vuitton darabokat, de tetszenek Gucci és Prada modelljei is.

Ha már a szenvedélynél tartunk, akkor a golfot sem hanyagolhatjuk. A színésznő ugyanúgy, ahogy hétköznapokon, a pályán is a Gant ruháit viseli.
– A golf elegáns sport, megvannak a szabályai annak is, hogy miben játszhatsz. Például előírják, mekkora legyen a nadrág, vagy a szoknya hossza, a fölsőknél kötelező a nyakrész, még az ujjatlan daraboknál is.

Tudj meg még többet Csilláról:
Csomor Csilla széhidrátszegény ételekkel fogyott! »
Jól fogynak a magyar sztárok »

Az utolsó, golfos összeállítás rajta marad, ebben pattan a golfkocsira, hogy ha majd távozunk, kimehessen játszani a pályára. Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak a szigorú versenybírák, hanem a golfozó férfiak sem panaszkodhatnak soha Csilla kinézetére.

Csomor Csilla kedvencei:
Gant »
Oui »

Tipp:
Divat.lap.hu »
Golf.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top