Öltözködjünk

Stella McCartney megérkezett

A közkedvelt H&M áruház nyár végén nyitotta meg magyarországi üzletét Budapesten. Most újabb jó hír a vásárlóknak: az üzletbe megérkezett a világhírû angol tervezõnõ H&M kollekciója.




– Számomra a “Stella McCartney for H&M” egy fantasztikus lehetőség a szélesebb női közönség elérésére egy olyan kollekcióval, amely vonzó árakkal rendelkezik, mégis magas minőséget kínál, remek szabásvonallal és részletekkel. – nyilatkozta a tervező saját kollekciójáról. Nagyon is egyetéprtünk vele! Ki ne szeretne szuperdivatos, jó minőségű ruhákat megkapni elérhető áron?

A Stella McCartney kollekció negyven különböző darabot és kiegészítőt tartalmaz, puha nőies stílus keveredik a férfias szabásvonallal. A H&M vásárlói olyan jellegzetes Stella darabokhoz




• H&M a világban » 




juthatnak hozzá, mint a szűk csőfarmerek stílusos részletekkel, a túlméretezett pulóverek, a dögös felsők és pólók, valamint a szigorúan szabott öltönyök és nőies estélyi ruhák.

Fontos tudni, hogy a kollekció egyik pamut pólójának eladása jótékony célokat is szolgál, minden darab árából 25 százalékot különböző állatvédelmi szervezetek javára ajánlottak fel.

A kollekció a világ 22 országának 400 kiválasztott üzletében került forgalomba, köztük a Váci utcai H&M üzletben.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top