Öltözködjünk

Pizsi vagy baby doll?

A szúrós csipkék örök harca a kényelmes pamuttal, pedig a most kapható nõies hálóruhák viselete kicsit sem kényelmetlen. Kinyúlt pólóban bújunk ágyba, a szexi baby-dollt a pasis éjszakákra tartogatjuk.







Fotó: Victoria’s Secret
Végzetes melléfogás


„Úgy volt, hogy a pasimmal alszom, ezért a macis hálóingemet betettem a táskámba!” – mondta az egyik nőismerősöm a meghiúsult randi után. Valóban kényelmes és mókás viselet egy „macis hálóing”, de amikor hálóruhát választunk – főként egy pasival töltendő éjszakához – , érdemes átgondolni, hogy a bolondos kamaszlányt, vagy a végzet asszonyát kívánjuk megszemélyesíteni. A csipkével kombinált selyem, szatén és pamut ruhadarabok lehetővé teszik, hogy a nőknek éjszakára sem kell lemondani a nőies megjelenésről. A reggelekről nem is beszélve. Nem mindegy, hogy egy kócos, infantilis nő mászik ki az ágyból, vagy az erotika istennője.


Ha még nem tettük meg, akkor végleg eljött az ideje, hogy kidobáljuk az elhasznált pólókat, kinyúlt trikókat, vagy pulóvereket, amelyeket eddig „aludni még jó lesz” felkiáltással megtartottunk, és szerezzünk be néhány csinos hálóinget, baby-doll-t, pizsamát.









Hálóing: Klasszikus viselet (Fotó: MIRACLE)
Kényelem és szépség


Idejétmúlt elképzelés és életben tartásáért csak az utálatos vénlányok küzdenek, hogy az erotikus ruhadarabok meglehetősen kényelmetlenek, és nem lehet bennük pihentetően aludni. A selyem és a szatén érintése lágy és simogató, mintha semmi sem lenne rajtunk. Aki viszont ragaszkodik hozzá, hogy az éjszakát pamut ruhában aludja át, nőies minták és formák közül választhat. Nem érdemes egyetlen típusú hálóruha mellett elkötelezni magunkat, hogy éjszakára is kedvünk és tervünk szerint tudjunk választani.


Mielőtt kamaszlányosan elképednénk néhány hálóruhának ajánlott merész ruhaköltemény láttán, vegyük elő az “angol kisasszonyokat” megszégyenítő fantáziánkat, és ismerjük fel: ezeknél a daraboknál nem a viselés a lényeg, hanem hogy egy pasi feldúlt lélekkel kihámozzon minket belőle.







Válassz magadnak kedvedre!

• Az örök klasszikus Triumph» 

• A modern kényelem JPRESS»

• A szexis és titokzatos Victoria’s Secret»

• Az olasz forma Miss Bianco»

• Varázslatos»







Fotó: Victoria’s Secret
Baby doll: Néha eltűnik a divatos ruhadarabok listájáról, de megint reneszánszát éli. Mostani változata alig emlékeztet anyáink alig használt, szekrény mélyén őrzött darabjaira. Az anyagok finomak, érintésük kellemes. Változatos színben és mintában kaphatóak. Igazán erotikus darabok és (főleg fülledt nyári estéken) az alváshoz is igen kényelmesek.



Pizsama: Kényelmességét és praktikusságát sohasem kérdőjelezték meg, és számtalan fajtája létezik. Találunk pizsamát pamutból és selyemből, mókás mintával és gyönyörű csipkével. Ez a két részes ruhadarab létezik hosszú és rövid nadrággal, illetve hosszú ujjú felsővel és trikóval is. A nyári piros és csíkos darabok után idén ősszel a padlizsán, az olívazöld és a kék színek dominálnak.



Hálóing: Klasszikus viselet és kamaszlányok körében divat kiváltani hatalmas férfipólóval. A fiatalabbak a rövidebb – így kerülik el a csavarodást -, míg az idősebbek inkább a hosszabb modelleket kedvelik. Létezik sportos és nőies hálóing is. A legrafináltabb és legsejtelmesebb hálóruhák, a különböző rafinált pántok, csipkebetoldások és elegáns szabás miatt, a hálóingek, amelyek a tollasbál nagyestélyei.






A Baby doll ismét reneszánszát éli. (Fotó: MIRACLE)


Le a bugyival!

Néha teljesen felesleges hálóruhákkal vacakolni, egyszerűen jó meztelenül aludni. Viszont a forró nyári éjszakák múltával, hidegebb estéken könnyen megfázhatunk, ha túlságosan lenge neglizsét választunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy elő kell keresnünk nagymamánk ormótlan, viszont jó meleg flanelpizsamáját. Vastagabb, melegebb hálóruhákból is széles a kínálat és a jó öreg flanel divatos színekben, csinos mintákkal kapható. Ezenkívül, akik rajonganak a puha anyagokért, találhatnak hálóruhát pamutból, vagy finom bársonyból is. Hálóruhánk kiválasztásakor kerüljük a műszálas anyagokat, és éjszakára a szakemberek a bugyi mellőzését javasolják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top