Öltözködjünk

Karosszékben hátradõlve

Te szeretsz boltokba járni? Csomagokat cipelni magaddal, és nem kapni levegõt a rád melegedett kabátban? Próbafülkére várni, és kicsavarni a melletted álló kezébõl az utolsó neked való méretû darabot?







Ha nem vonz a dugóban való utazgatás és az eladók stílusa, akkor képzeld el, hogy úgy szerzed be kedvenc ruhádat, hogy kényelmesen hátradőlsz kedvenc karosszékedben, és egy bögre kávéval a kezedben kinyitod a legújabb OTTO katalógust.
Ha sürgősen kell egy ruha, egy kiegészítő vagy akár egy jó ötlet, akkor is segít a füzet.

Különösen jó érzés az, hogy nem kell minden darabot külön próbálgatnod. Biztosan Te is jártál már úgy, hogy akár egy bolton belül többféle méretű ruhát vettél magadnak.
Az OTTO garantáltan fix méretekkel dolgozik, ha egyszer megtaláltad a neked való számot, onnantól maradhatsz is annál.

Az első választásban pedig segít a mérettáblázat»

Ha megtaláltad a neked tetsző darabot, már nem is kell mást tenned, csak megrendelned. És nemsokára fel is veheted álmaid öltözékét. Ugye, milyen egyszerű? Ha nő vagy, akkor különösen szerencsés vagy. Mivel a nők azok, akik a legjobban szeretnek katalógusból vásárolni, a kínálat 70 %-a neked szól. De ez persze nem jelenti azt, hogy párodnak, gyermekeidnek nem találsz szép dolgokat.






Dolgozó nő vagy?


Akkor viszont valószínűleg még kevesebb időt tudsz és akarsz szánni a ruháid beszerzésére. Pedig valószínűleg Te vagy az, aki igényesen szeretne öltözködni, és ráadásul egy munkahelyen nem is utolsó szempont a jó benyomás keltése. Hogy mindig frissnek, divatosnak és jól öltözöttnek tűnj, válaszd az OTTO modelljeit, melyek a divatos, városi nőknek is megadják a tökéletes választ az öltözködés fogós kérdéseire.

Ráadásul ezek a modellek nemcsak a munkában, hanem a szabadidőben, nyaraláskor vagy partin is viselhetők, mindenki megtalálhatja a neki valót köztük.

Dőlj tehát hátra abban a bizonyos karosszékben, és legyél bármilyen elfoglalt, kiválaszthatod az igazán hozzád való ruhákat.

További modelleket az OTTO weboldalán találsz»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top