Öltözködjünk

Görög Zita és az OTTO

Az idén Görög Zita, az ismert modell és színésznõ kísér el minket az OTTO világába, és meséli el régi és új kapcsolatát az OTTO-val. Beszélgetés közben ruháiról és öltözködési szokásairól is kifaggattuk…







Hogyan kerültél kapcsolatba az OTTO-val?

A 80-as években kezdődött minden. Akkoriban Magyarországon még nem lehetett katalógusból rendelni, és ha mégis sikerült német nyelvű OTTO katalógust szerezni, az nagy kincsnek számított. Aztán évekig abból merítettünk ötleteket a legújabb divat szerinti ruháimhoz, amiket anyukám mindig megvarrt nekem. Később a 90-es években Magyarországon is megjelent az OTTO, azóta rendszeresen rendelek is ruhákat tőlük.

Mikor gondoltál rá először, hogy modell legyél?

A katalógusokat nézegetve akkoriban arra gondoltam, hogy milyen jó lenne egyszer modellként dolgozni. Ez az álmom meg is valósult. Sőt mi több, 1999-2000-ben az OTTO ruháit már modellként vehettem föl magam is.

Gyerekkorodban is szívesen szerepeltél?

Igen! Gyerekként is aktív életet éltem. Mindig több dolog érdekelt. Igazán verset mondani szerettem a legjobban, de a fuvolázás és a karate is nagyon foglalkoztatott.





Milyen stílusban szeretsz öltözködni?


Reggel dől el minden… nagyon változatos, van amikor csinibe vágom magam, de van, amikor az elnyűtt, egykori kedvenceimet húzom magamra.

Nem igazán érdekelnek a „divatos” holmik, inkább az egyéniségemnek megfelelő ruhákat veszem föl.

Milyen színeket szeretsz?

Barna, barna, barna…. Ősszel és télen mindig, de a kéket, a bordót és a vajszínt is nagyon szeretem ilyenkor. Nyáron élénkebb színeket hordok, narancsot, citromot, világoskéket és fehéret. Voltak korszakaim, amikor csak feketét vagy pirosat hordtam.

Vannak-e kedvenc ruhadarabjaid?

Igen! Imádom a bőrből készült öveket, a bolondos szoknyákat és sálakat. Akár pöttyös, kockás vagy virágos is lehet. A felsőrészekben az egyszerű, egyszínű dolgokat szeretem. Kedvenceim a csípőnadrágok.

Egyre kevesebbet látunk a kifutókon, de egyre többet filmes és TV-s produkciókban. Hol érzed jobban magad?






Valóban egyre kevesebbet dolgozom modellként, mert izgalmasabb munkának találom a filmezést és a televíziós munkákat.

Miben szerepelsz mostanában?

Legelőször is az OTTO tavaszi kampányában, és az újra induló Megasztárban dolgozom. Ezeken kívül még két filmszerepet is elvállaltam januárban és februárban.

Ha lehetne három kívánságod egy jó tündértől, mi lenne az?

Először is sok-sok türelmet kérnék, másodszor egy olyan titkos telefonszámot, amit tényleg csak a barátaim ismernek, és harmadszor, hogy én legyek a jó tündér…


Ha érdekel az OTTO katalógus, kattints ide»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top