Öltözködjünk

Divatba hozzuk a kényelmet!

Új ruhára vágysz? Nincs kedved a boltokat róni? Semmi gond, az OTTO elhozza neked, amit csak szeretnél!

Az OTTO a nagy múltú német konszern leányvállalataként 1992-ben a Margaréta csomagküldő szolgálat átvételével alakult meg. Szeretnénk, ha a Nyugat-Európában jó néhány évtizede sikeresen működő csomagkereskedelem itthon is vonzó alternatíva lenne a megszokott „shoppingolás” mellett.

Hogy még egyszerűbbé és vonzóbbá tegye a rendelés folyamatát, az OTTO háromféle megoldást is kínál. A szokásos telefonos és írásos rendelésen kívül rendelhetünk még az interneten a www.otto.hu weboldalon illetve még sms-ben is.
Az ehhez szükséges információk szintén a weboldalon találhatóak.

Ha nagyon sürgősen szükség van a ruhadarabra, lehetséges az amúgy 1-2 hetes kiszállítási időt csekély felárért 48 órára lecsökkenteni. Ezen kívül, ha a kiszállított áru nem tetszik, nem áll jól, vagy nem az elképzelésnek megfelelő, csere- vagy árvisszafizetési lehetőséggel nyugodtan vissza lehet küldeni. Ráadásul újonnan érkező vásárlóinkat első rendelésük jutalmául még plusz egy-egy 800 Ft-os vásárlási kedvezménnyel is megajándékozzuk.

Az OTTO számos nyereményjátékot is szervez a játszani vágyóknak, melyeken nagy értékű nyereményeket sorsol ki. Egy kis ízelítőként eláruljuk, hogy a Tavaszi Főkatalógusban egy Kia Picantót nyerhet egy szerencsés OTTO-vásárló.

További információkért kattints az Otto honlapjára»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top