Öltözködjünk

Trend-vesztõ

Ha elvesztél az útvesztõben, amelynek falait rakott miniszoknyák, nagy szõrös csizmák és elegáns mellények alkotják, jobb, ha egy olyan helyre mész, ahol biztos irányt mutatnak neked.





Manapság valóban sokféle típusú ruhát lehet kapni. Teljesen más módon öltöznek a fiatalok és az idősebbek, a sportosak és elegánsak. És hogy a dolog még pikánsabb legyen, a különböző irányzatokat keverni is lehet.

Bár persze érdemes többféle stílust is kipróbálni, de az a fő, hogy jól érezd magad ruháidban. Mindig, minden helyzetben. Akár hétvégi bevásárlásra, akár tárgyalásra készülsz, a ruháid legyenek hozzád illőek. 

Egy dolognak azonban minden irányzatban és mindenkinek fontosnak kell lennie. Ez pedig a minőség. A minőségi ruhák időtállóak, kényelmesek és szebbek is, mint az alacsonyabb színvonalú termékek. Bár általában áruk is magasabb, de a ruhák esetében különösen igaz a mondás: az olcsóbb drágább. Hiszen végül ez lesz az eredmény.





Ha minőségi holmira vágysz, de végképp elvesztél az útvesztőben, válaszd a Skálát, ahol külön márkákhoz kötődő boltokban találod meg a neked való stílust. Ráadásul a Skálában havonta megújuló választékkal készülhetsz a mindig megújuló évszakokra. Így aztán biztosan nem unod meg ruháidat, és könnyen megtalálhatod a hozzád illő stílust.







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top