Öltözködjünk

A divat mondja meg, ki vagy?

Azt már mindannyian megszoktuk, hogy a kifutókon látható modellek, még egy szezonban is, milyen sokban különböznek egymástól. De így van ez a boltok kínálatával is.






Ha nem egyenruhában töltöd életed, akkor bizony sokszor komoly fejtörést okozhat, melyik trendet is válaszd. Az éppen aktuálisat? Legyél kicsit konzervatív? Felveheted ezt a szoknyát? Jó lesz a munkahelyedre az a pulcsi?


Manapság egyre több trend vesz körül minket, a sportos utcai ruháktól a kiskosztümig. És persze te szinte bármelyiket választhatod. A trendek útvesztőjében azonban nem könnyű eligazodni.

A divat fontos része életünknek, meghatároz, követőket toboroz, és mindig kész a megújulásra. A divat segítségével azt hangsúlyozod, vagy rejted el magadból, amit szeretnél.







Az őszi szezonra jellemző, hogy a tervezőknek mindent lehet, semmilyen szabály nem szab gátat a kreativitásnak. A kifutón látható alkotásokban még nehéz felfedezni a későbbi, utcai divat csíráit, de a tendenciák felismerhetők.

Fő, hogy minden helyzetre megtaláld azt a neked való ruhát, amiben valóban jól érzed magad. Ha pedig valódi eligazításra vágysz a trendek útvesztőjében, segít a Skála Divatáruház, ahol különféle irányzatokból válogathatsz. Válaszd a Skálában kapható márkák termékeit, így érdekes, viselhető és minőségi darabokat hordhatsz!  









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top