Öltözködjünk

Sportos fehérnemûk

Általában a praktikus dolgok nem szépek. A mutatós tárgyak legtöbbje használhatatlan, nagy része csak esztétikai örömszerzésünk forrása. Ezt gondolná az ember a sportos fehérnemûkrõl is. Nem így van!





A sportoláshoz használt fehérnemű arra szolgál, hogy az amúgy is önkínzó gyakorlatok alatt tartsa, amit tartani kell, takarja a takarnivalót. Így leginkább rugalmas, nedvszívó anyagokból készül, vagy legalábbis azt érdemes venni. Nincs olyan elképesztő tárháza a lehetőségeknek, hogy annyira különbözhetnénk fehérnemű terén bármelyik mellettünk izzadó és szenvedő bajtársunktól. Mégis vannak eltérések, lássuk, mik ezek!

Strapabíró sportos melltartók, topok





A cici márpedig ugrál, ha mi ugrálunk. Ezt ki kell jelenteni, nincs mese, legyen szó pici vagy telt ciciről. Ez pedig – minden nő tudja – kellemetlen érzés Úgyhogy akkor jó a melltartó, ha tart, de nem szorít. Jelen esetben nyugodtan hívhatjuk őket cicifixnek! Ezek medig a stretch atléták illetve topok.

Alkattól függően lehet kosaras vagy sima, kosár nélküli megoldás.
Ha pedig valaki mindenáron különbözni szeretne edzőtársaitól, válasszon olyan fazont, aminek a háta érdekes megoldással, fazonnal szolgál.





Bugyik, kisnadrágok


Sportoláshoz legkevésbé ajánlatos bugyi a tanga, hiszen kinek van kedve állandóan azzal bajlódni, hogy mennyire csúszik vagy vág a fenékbe. Legpraktikusabbak a széles oldalú csípőbugyik, vagy a száras kisnadrágok, shortok.
Ha lehet, minél nagyobb pamuttartalmú anyagból. Azt mondják, a pamut ruhadarabok könnyen elnyúlnak, elhasználódnak, de inkább pótoljuk gyorsabban az alsóneműt, minthogy kevésbé, vagy egyáltalán nem bőrbarát anyagút viseljünk. Az izzadás a sportolás természetes velejárója, a poliészter viszont nem szívja magába a nedvességet, és ez minimum kellemetlen



szaghoz, rosszabb esetben pedig bőrpirossághoz, kiütéshez vezet.

A csipkéket, szaténokat, selymeket – szóval a csábítás éjszakáira tartogatott fehérneműket – nyugodtan otthon felejthetjük, mert egyrészt csapzottan, verejtékezve nem biztos, hogy a legcsábítóbb formánkat mutatjuk, másrészt ez a műfaj nem a hódításról szól. Ennek csak az eredménye, azaz a fogyás, a csinosodás vezethet oda. Edzés után, feszülő combokkal és popóval este – akkor előkerülhetnek a buja bugyik és melltartók is nyugodtan, addig meg marad a puritán, de kényelmes sportos verzó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top