Öltözködjünk

Divatshow sztárokkal

Öt dögös nõ, Brunner Márta, Csisztu Zsuzsa, Rubint Réka, Lajtai Kati és Póth Diána debütált divattervezõként, és a Persona segítségével elkészítette saját tervezésû kollekcióját. A hangsúly ezúttal a feketén volt.

Kattints a képre!
Ismert az összes hölgy, de a dolog különlegességét az adja, hogy alapvetően egyikük sem a divatszakmában jeleskedik, mégis igazi nők, tehát természetesen imádnak vásárolni, öltözködni, ruhákat variálni.
A Persona alapvetően fiatalos, nőcis, a legutóbbi trendet követő divatmárka. Ezen kollekciók bemutatása céljából egy egész road-show-t szerveztek a lányok köré, melynek befejező állomása a budapesti Cuba Libre nevű szórakozóhelyen történt, divatbemutatóval, Crystal koncerttel és Németh Kristóffal.

A teljes kollekciót, azaz a divatbemutató darabjait Jaksity Kata tervezésében láthatta a közönség. Színes topok, pillangós, virágos nadrágok, miniszoknyák, és mindehhez igazi zöld gumicsizmák „feszültek” a modelleken.
Majd következtek maguk a dívák, Németh Kristóf konferanszié társaságában.
Mindannyian szeretik a sötét színeket, így a kollekciók alapszíne a fekete.

Brunner Márta színésznő egy csinibabához illően feldobta spagettipántos topját egy kis rózsaszín masnicskával. Hozzá elegáns csípőnadrágot visel rózsaszín csillám-övvel.

Póth Diána műkorcsolyázó hozzászokott már a különleges öltözékekhez és azok tervezéséhez, hisz minden versenyre más kűrruha dukál! Ő, legfiatalabbként ebben az ötös fogatban, egy hasat kivillantó, kék mintájú stretch felsőt, és egy most tényleg trendi térdnadrágot álmodott.

Csisztu Zsuzsa sportriporternek volt tornászként szintén nem lehet panasza alakjára. Így bátran megengedhetett magának egy férfiasabb kiegészítőt is, de hogy az ő szavait idézzük: „Bármennyire is férfias ruhadarab a nyakkendő, csak a viselőjén múlik, hogy tud-e nőies lenni.” Csak egy pillantást kell vetni rá, mennyire sikerült ez neki.

A Crystal énekesnője, Lajtai Kati különösen hangsúlyozta saját beleszólását a ruha készítésénél, összeállításánál, jelesül az érdekes, vállat szabadon hagyó megoldást, mely garbóban végződik. Hozzá és külön is hordható a lila-fekete csíkos karvédő.

És végül a bomba testű fitness edző és főállású anya, Rubint Réka kijelentette: „Édeanyaként sem mondok le az egészséges életmódról és a szexis ruhákról.” Mivel alakja bármit megenged, csak „beleugrott” egy rózsaszín szatén nyakpánttal feldobott, fekete szűk miniruhába, majd nem volt más dolga, mint mindenkinek tetszeni.

Az öt egyedi kollekció pedig már nem is annyira egyedi, hisz a Persona üzleteiben is megvásárolható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top