Öltözködjünk

Vágykeltõ kellékek – a szerelmesek napjára

Valentin napján nem csak kis ajándékokkal kedveskedhetünk párunknak, új, szexis fehérnemûvel is meglephetjük – feltéve, ha mi viseljük. A friss tavaszi divatáramlat segít, hogy modellt válasszunk.

Kattints a képekre, ha nagyobb méretben is szeretnéd látni!





Sokat sejtető csipkék, tüllök



A fehérneműk palettáján klasszikusnak számít a fekete. Sokak szerint a legcsábítóbb modellek feketék. Főleg, ha alapanyaguk áttetsző tüll vagy vékony csipke. A hagyományos melltartó-bugyi páros mellett újabban megjelentek a többrészes összeállítások is. Valentin estéjén viselhetünk például kosaras melltartóból, tangából és combtőig érő miniszoknyából álló, fekete sztreccstüll együttest. A Victoria’s Secret-modellt rózsaszín csipkeszegélyek díszítik.











A földszínek kedvelői már fehérneműből is találhatnak ízlésüknek megfelelőt.
A barna és drapp árnyalatú csipkemodellek gyönyörűek a már kissé szoláriumbarnította bőrön. Számos márka – például a Triumph – már azonos színű köntöst is kínál a fehérneműhöz.

Aki szereti az élénk színeket, akár égszínkék fehérneműbe is bújhat. A tarka pillangókkal díszített, pink csipkeszegélyes Wonderbra-együttes fehér bőrűeknek is jól áll.







Szuperszexis fazonok


A mind változatosabb fazonú fehérneműk azért is kapnak nagy szerepet öltözködésünkben manapság, mert az alakra simuló, mély dekoltázsú topok, blúzok alól már megengedett, hogy kivillanjanak.





Az új trend push-up melltartói gyakran dupla vállpánttal készülnek.
Sőt, olykor a slipek, stringek oldalpántja is dupla vagy tripla.

Reneszánszukat élik a bodyk. Valentin-napra választhatunk tüllbetétes, fekete modellt, melyhez harisnyakötős harisnya dukál.












Egy kis romantika


A régi korok stílusát és a modern alapanyagokat ötvözik a mai romantikus hangulatú fehérneműk. A pasztellárnyalatú, virágmintás, fűzőpántokkal dekorált topból és franciabugyiból álló Triumph-modell vékony, elasztikus anyagának köszönhetően második bőrként simul a testre.

A hófehér madeira anyagú fehérneműk szintén a romantikus stílust képviselik.

A félköríves merevítővel készült Intimissimi-melltartó kis és telt keblűeknek is ideális. Hozzá csípőfazonú, miniatűr nadrág tartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top