Öltözködjünk

Hab a tortán, fény az éjszakában

Ha már megvan a bulira szánt alkalmi ruhánk, gondoljuk végig, milyen öltözék-kiegészítõkkel tehetjük egyedivé megjelenésünket. Jelige: Ma éjjel minden lehetséges!





Az öltözék-kiegészítők most igazán sokszínűek, változatos formájúak és gyakran feltűnő méretűek.





A csizmák közül a hosszú, térd fölé érő, harisnyaként lábszárra simuló modelleket választhatjuk alkalmi ruhánkhoz. A vékony, puha bőrből vagy textilből készült változatok egyaránt kedveltek , s jól mutatnak a miniruhákkal.






A keskenyebb, oszlop alakú sarok és a klasszikus tűsarok is hódít. A csizmák orra egyre hegyesebb. Szárukat gyakran fémláncok, szegecsek díszítik. A fekete mellett a hófehér szín is divatos. A gyöngyökkel kirakott csizmák már-már ékszer szépségűek.






A térd körül végződő, illetve szupermini szoknyák mellett most fontos szerep jut a harisnyáknak. Színben és mintában is óriási a választék. Aki fekete vagy más, egyszínű ruhát vesz fel, bátran viselhet hozzá egészen vad mintájú harisnyát.


A madonna-dekoltázsú felsőrész és a lágyan omló selyemszoknya romantikus hangulatát fokozza a virághímzéses harisnya.







Vékony lábúaknak jól áll a kacskaringózó motívumos vagy az állatbőr mintás változat. Jópofa, ha azzal megegyező topot találnak hozzá.







Aki extravagánsan szeretne felöltözni szilveszter éjjelén, szűk, szupermini szoknyát, Chanell-stílusú kosztümkabátkát s hozzá bokapántos, magas sarkú szandált és lábfej nélküli combfixet választhat. A csípőre engedett fémöv még fokozza a hatást. 







Ugyancsak eredeti lesz megjelenésünk, ha egy mélyen dekoltált, A-vonalú miniszoknyát a nyolcvanas éveket idéző, fényes cicanadrággal, illetve magas sarkú szandállal egészítünk ki.







Ez állati! A vadállatok és hüllők bőrének mintáját utánzó öltözék-kiegészítők továbbra is hódítanak. Fekete, barna, drapp, bronz öltözékhez ideálisak a leopárd-, zsiráf- vagy tigrismintás cipők, táskák, sálak, bizsuk.







Alkalmi táskánkat cipőnkhöz igazítsuk! A klasszikus fekete és barna vagy élénk színű bőrtáskák mellett most számos fényes textilretikült is kínálnak. Az arany- vagy ezüstszínű modellek különösen kedveltek. Az alkalmi táskákon gyakori a rojtdíszítés






Ne feledkezzünk meg az ékszerekről se. Nyakunkat akár ilyen dúsan is beboríthatjuk gyöngysorokkal. Vagy választhatunk óriás medállal díszített nyakéket













Aki húszas éveket idéző, ejtett felsőrészű, egyenes szoknyás estélyit vesz fel, széles csillogó fejpántot viselhet szilveszterkor.



Ha meghökkentően szeretnénk érkezni a buliba, fekete csipkemaszk mögé bújhatunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top