Öltözködjünk

Harisnya-módi 2003-2004

Az õszi-téli szezon egyik legfontosabb öltözék kiegészítõje a harisnya, mely a rövid szoknyák, sõt a halásznadrágok mellett is hangsúlyos szerepet kap idén. A hódító fehérnemûkhöz stílusban illõ harisnya dukál.










Nemcsak a színek összhangjára ajánlott ügyelni, hanem arra is, hogy az alapanyagok passzoljanak. A sportos stílusú, pamut melltartókhoz és bugyikhoz egyszerű, testszínű nejlonharisnyát vagy színes, illetve tarka mintás gyapjú- valamint akrilharisnyát választhatunk. Azonban egy szexis, csupacsipke fehérnemű együtteshez inkább elegáns, extravékony szálú, esetleg üvegszálas nejlonharisnya vagy neccharisnya való.











Merész színek, dekoratív minták


Hétköznapi öltözékekhez a klasszikus egyszínű fekete és barna árnyalatú modellek mellett, viselhetünk élénk színű, például narancssárga, okker, piros vagy lila harisnyát, természetesen mindig ruhánk tónusához illőt. Ha egyszínű szoknyát és pulcsit veszünk fel, bátran választhatunk mintás kötésű, valamint több színű, például szürke-fehér vagy fekete-barna csíkos, sőt állatbőr mintás harisnyát. Hidegebb napokra vastagabb 40 vagy 60 denes modellek ajánlottak. A térd alatt vagy lábszárközépnél végződő halásznadrágokhoz a sportos stílus kedvelői feltőnő mintájú, például keresztben csíkos térdharisnyát hordhatnak.


 










 

 


 


 


 


 








 


 






Fémes csillogású és “csupa-lyuk” harisnyák

Különleges alkalmakra vékony szálú, fényes, testszínű vagy fekete modelleket, esetleg finoman mintázott változatokat ajánlanak a divattervezők. A fémes csillogású arany vagy ezüst szálas harisnyák szintén nagyon kedveltek idén.





A neccharisnya reneszánszát éli. A fekete, fehér, natúr, illetve élénk színű modellek egyaránt megjelentek. A sűrű hálós és a laza, nagy lyukú neccharisnya is hódít. Azonban vigyázzunk, a nagy lyukú változatok vastagabbnak mutatják a lábat!

Akik szeretik az extravagáns darabokat, pókhálószerűen, körkörös mintával készült neccharisnyát viselhetnek estélyi ruhájukhoz. Bár gyakran – ebben a cikkben is – egyszerűen harisnyának nevezzük a harisnyanadrágot, valójában a harisnya a combig érő változatot jelenti. Ezutóbbi ma újra divat. Aki igazán szexis szeretne lenni, csipkés fehérneműjét harisnyakötős harisnyával viselheti.






 


 


 


 


 


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top