Öltözködjünk

És a fenék?

Tökéletes formájú popsival kevesen rendelkeznek. Van, aki laposnak, van, aki túl gömbölyûnek, terebélyesnek találja fenekét. Azonban az alakunkra illõ nadrág, illetve szoknya sokat segíthet, hogy az ideálisnak tartott formát megközelítsük.


Kattints a képekre a nagyobb méretekhez!











 


1. Akinek laposabb a feneke, annak jól áll a hátul nagy rátett zsebes nadrág. A farmerek és a szafari stílusú modellek között találunk ilyet.


 

2. Szintén előnyös a joggingszerű, puha anyagú, bő szabású, deréknál, gumis nadrág.
















3.
A tarkamintás anyagú darabok is ajánlhatók, mivel ezek plasztikusabbá teszik a formát.


 4. A farmerok közül érdemes olyan koptatott modellt választani, melynek szára sötétebb tónusú, fenékrésze pedig világosabb, ezáltal domborúbbnak mutatja a popsit.


 













5.
A szoknyaválasztásnál fő szempont, hogy ne feszes, hanem bővülő szabású vagy húzott vonalú modellt keressünk.

6. A fürdőruháknál a színek és minták a meghatározó szerepűek. A világos színű, valamint a nagyléptékű mintás, például virágos vagy vízszintes csíkos bikinialsó domborúbbnak mutatja a feneket.














7.
Akinek túlságosan kidomborodó a hátsófele, kerülje a hátul zsebes nadrágokat. Inkább a test vonalát nem feszesen követő modellt válasszon. Előnyös, ha a nadrág szára már közvetlenül a fenékvonal alatt bővülni kezd, ezáltal optikailag csökken a fenék mérete. A szűkebb fazonokból a függőleges csíkosak jöhetnek szóba.



8. A szoknyák közül a trapéz vonalúak vagy harangalakban bővülőek a legideálisabbak. A hosszanti vagy átlós csíkos anyagú szoknya is előnyös lehet.


A fürdőruha fazonokból a shortszerű alsóval készült bikini ajánlott, mely eltereli a figyelmet a kiugróan kerek formájú popsiról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top