Öltözködjünk

Kényelmes és nõies

2003 tavaszán a hétköznapi szaladgáláshoz, szabadidõs programokhoz tervezett, lezser szabású, sportos modellek is követik a friss trend színeit és alapanyagait. A sportos stílusú ruhanemûket most, szokatlan módon, szupernõies darabokkal is társíthatjuk.


Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!


Az új divattrendben a klasszikusnak számító, férfi öltözékek mintájára tervezett, szafari, illetve military stílusú nadrágok finom anyagokból varrt változatai is feltűnnek. Így a durva szövésű vászon- és farmerszövet mellett most selyemből és szaténból is készülnek nagy, rátett zsebes nadrágok, valamint pilóta dzseki ihlette női bomberek. Ráadásul a hagyományos keki, barna, drapp és fekete mellett most pasztellárnyalatú, például púderrózsaszín, barackszín és halvány türkiz modellek is megjelennek.











A bő szárú, nagy zsebes, hosszú vagy halásznadrágokhoz természetesen illik a lapos sportcipő, azonban újdonság, hogy magas sarkú szandállal is ajánlják a tervezők. Ez utóbbi esetben nőies felsőrész, például áttetsző csipketop is választható a nadrághoz.



A tipikusan sportos öltözékek mind jobban helyet kapnak az utcai viseletek között is. A puha anyagú, cipzáras jogging felsőket kiskabátként hordhatjuk a már említett nadrágokkal, és akár két, egymás alól
kilógó, könnyű toppal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top