Öltözködjünk

Kabát és kosztüm – másképp

A tavasz a réteges öltözködés ideje. Ilyenkor lehet a legváltozatosabban variálni ruhadarabjainkat. S az is megengedett, hogy a megszokott összeállítást felrúgjuk. Ismerkedj meg néhány rendhagyó együttessel.

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!









A hagyományos motorosdzseki szelídített változata puha, vékony bőrből készül, és az eredetinél kevesebb rajta a feltűnő cipzár és fémpatent. Nappali viseletként fekete, harang alakban bővülő miniszoknyával és feliratos, félvállas sztreccstoppal ajánljuk. Kiegészítőként fekete, magas sarkú utcai bőrpapucsot, fekete szögletes bőrretikült és csüngő arany fülbevalót választhatunk.

Ugyanez a bőrdzseki esti, alkalmi viseletté válik, ha geometrikus mintájú, hosszú selyemsifon ruhával társítjuk. Ehhez az összeállításhoz a ruha színeivel harmonizáló színházi táska, illetve hangsúlyos fülbevaló, valamint fekete tűsarkú alkalmi bőrszandál dukál.












Tavaszi ruhatárunk egyik alapdarabja lehet egy fekete vékony szövetből varrt nadrágkosztüm, mely a hozzá felvett ruhaneműktől és öltözék-kiegészítőktől függően más-más jelleget kap. A karcsúsított blézerből és egyenes szárú nadrágból álló együttes selyemblúz helyett élénkszínű – például citrom- vagy narancssárga, piros, esetleg türkiz – sztreccspamut pólóinggel, valamint edzőcipővel, sporttáskával és sildes sapkával társítva ideális hétköznapi szaladgáláshoz.








Randevúra, esti programra pedig mély dekoltázsú, ujjatlan selyemtoppal, magas sarkú szandállal és flitteres retiküllel viselhetjük ugyanezt a nadrágkosztümöt. Az így elegánssá tett együtteshez persze nagy fülbevaló és nyaklánc is való.





Az extravagáns stílus kedvelői a miniszoknyás szövetkosztüm blézere alá kapucnis, cipzáras pamut felsőrészt vehetnek.

Tavaszi nadrágkosztümök most lezser fazonú, cipzáras kabátkával is készülnek. Az ilyen fiatalos, világos színű modellek akár vékony, vízhatlan anyagú, steppelt mellénnyel is viselhetők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top