Öltözködjünk

Minden megengedett!

Szuperminik és maxiszoknyák, könnyû fekete kelmék és élénk színû, csillogó anyagok, valamint merész minták jellemzik a következõ szezon alkalmi ruháit.








Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor kizárólag egyféle szoknyahossz volt a divat. Ám idén minden eddiginél többféle ruha-, illetve szoknyahossz és fazon van jelen egyszerre. Ez a tendencia az estélyi modelleknél a legszembetűnőbb. A már néhány éve hódító térd körül végződő hossz továbbra is divatos. A koktélruhák közt vannak szűk, térdnél fodorral szegélyezett modellek és trapézvonalban bővülőek.


Megjelentek a húszas évek stílusát idéző, mély dekoltázsú, ejtett derékvonalú, térd körül végződő estélyi ruhák is, melyek pillekönnyű kelmékből készülnek, gyakran csillogó flitterdíszítéssel.






A klasszikus elegancia hívei földig érő, karcsúsított fazonú modelleket választhatnak, ha bálba, hangversenyre, színházi premierre mennek. E ruhákat a feltűnően mély nyakkivágás teszi szexissé.







Akinek szép formájú a lába, szupermini kisestélyit is felvehet most. Idén az éppen feneket takaró hosszúságú modellek sem ritkák. A szűk, teljesen alakra simuló fazon, valamint a csípőig feszes, alul fodorban folytatódó miniruha egyaránt kedvelt. E sokat mutató ruhákhoz nagyon magas tűsarkú szandál dukál.







A lábszárra feltekerhető pántos lábbeli még szexisebbé teszi az összhatást.

Az ötvenes évek divatját hozzák vissza a derékba szabott, lábszárig érő, bő szoknyarészű ruhák.





A sok fekete modell mellett üdítően hatnak az élénk árnyalatú estélyik. Ha az alapanyag csillogó, például flitterekkel borított, még szemetvonzóbb a ruha.

Idén az egyik legkedveltebb minta a csíkos, méghozzá a vízszintes irányú. Természetesen az ilyen mintájú modellek csak a vékonyabbaknak állnak jól! 






Nadrágos együttesek



Aki ünnepi alkalmakon is jobban érzi magát nadrágban, fénylő szaténból vagy többrétegű, áttetsző muszlinból varrt modellt vehet fel.



Az enyhén bővülő vagy széles trapézszárú nadrágokat spagetti vállpántos vagy nyakbakötős toppal és tűsarkú szandállal vagy alkalmi papuccsal egészítheti ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top